Vervoer naar Groningen

In de binnenstad kun je voor een snelle boodschap kort parkeren; maximaal een half uur. Volg de P route als je gebruik wilt maken van de ondergrondse parkeergarages in het centrum. Daar mag je natuurlijk wel langer staan.

Parkeren en Reizen (P+R)

Op korte afstand van het centrum kun je de auto parkeren en met de bus verdergaan. De P+R bus brengt je naar de binnenstad en weer terug. Parkeren is gratis en je betaalt € 6,00,- voor een retourtje P+R terrein-binnenstad (maximaal 5 personen).

Openbaar Vervoer

Groningen is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Op onderstaande websites vind je meer informatie. En als je dan toch op het station bent; vergeet dan niet even omhoog te kijken in de stationshal.

Trein
www.ns.nl

Bus
www.ovbureau.nl
www.flixbus.nl

Fietsen

In Groningen kun je op verschillende plekken fietsen huren. Op het Centraal Station in Groningen, het station van Winschoten en de P + R (P3) van de Euroborg is de OV-fiets te huur. Verder kun je hier terecht: 

Fietsverhuur Groningen
Gedempte zuiderdiep 68 
Tel: 050 230 5875

Bikes in Groningen
Sint Jansstraat 25
Tel: 06 24515546

Pims fietsen
Westerkade 24
Tel: 050 750 1402

TrendEwheels Groningen
Schuitendiep 2
Tel: 050 851 1532

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde is een internationale luchthaven, gelegen op steenworp afstand van de stad Groningen. In slechts 20 minuten ben je vanaf de luchthaven in het centrum van Groningen.

Ontdek ook