Stadswandelingen

Ontdek Groningen met een gids

Een interessante en leuke manier om iets van de roemruchte geschiedenis van Groningen te bekijken is te voet. Ga mee met een stadswandeling onder de bezielende begeleiding van één van de VVV-gidsen. 

Op dit moment is het alleen mogelijk om met een groep een stadswandeling te maken. 

 

Martinitoren

De Martinitoren beklimmen kan 7 dagen per week, maar in verband met de coronamaatregelen alleen onder leiding van een torenwachter. Een rondleiding in de Martinitoren onder leiding van een torenwachter is te reserveren via de Groningen Store (VVV)

Stadswandelingen voor groepen

De VVV organiseert veel activiteiten voor groepen. Zo zijn er bijvoorbeeld stadswandelingen, bedrijfsuitjes, schoolexcursies, familie-uitjes en activiteiten voor zakenrelaties beschikbaar. Voor vragen kun je  contact opnemen met het gidsenteam. Mail naar gidsenteam@marketinggroningen.nl

De stad zelf verkennen

Bij de Groningen Store (VVV) zijn verschillende stadswandelingen beschikbaar. We nemen je mee langs alle hoogtepunten die Groningen te bieden heeft. Ontdek bijvoorbeeld het beste uit het hart van de stad met de wandeling 'De binnenstad in 1 dag'. Of maak kennis met de eigenzinnige bedrijvigheid van de middeleeuwen tot nu in 'Hanze en Ondernemerslust'. Bewonder vervolgens onze bekende rode bakstenen en moderne streetart tijdens de route langs onze 'Kunst en Architectuur'. Kom tot slot tot rust als je de vele 'Hofjes en Gasthuizen' ontdekt die onze stad kent.

 

Ontdek ook