Dille & Kamille

Natuurlijke eenvoud voor huis, tuin en keuken Het plezier van mooi servies, het gemak van keukengerei dat goed in de hand ligt, de verleidelijke geur van kruidenthee, de zachtheid van zeep.

Neem alvast een kijkje

Aandacht voor het alledaagse, de schoonheid van natuurlijke materialen: dat is wat het leven aangenaam maakt, dat is Dille & Kamille. In d…

Aandacht voor het alledaagse, de schoonheid van natuurlijke materialen: dat is wat het leven aangenaam maakt, dat is Dille & Kamille. In deze inspirerende winkel raak je niet uitgekeken: je vindt er alles om zelf te bakken, de meest bijzondere keukenhulpjes, ovenschalen, pannen en kookboeken, schortjes en ovenwanten. Houten stoelen, tafellinnen, glazen en servies. Maar ook ouderwets lekker snoep, speelgoed, kinderboeken, lieve kaarten en schriftjes, nostalgische poetsborstels, mooie manden, heerlijk geurende badspulletjes en zelfs droogbloemen, planten en tuingereedschap. Dille & Kamille is trots op haar eigen theelijn. Die vind je, samen met zo’n 70 verschillende keukenkruiden, biologische koffie, pasta en olijfolie en meer lekkers bij de keukenbalie. Vraag gerust advies en kom proeven! Aan de leestafel kan je genieten van een kop thee of koffie en even onthaasten. Wekelijks komen er nieuwe dingen binnen, waardoor je elke keer iets nieuws ontdekt. Of je nu op zoek gaat naar een cadeautje voor een ander of voor jezelf: je vindt het bij Dille & Kamille!

Openingstijden

  • Elke maandag 09.30 - 18.00 uur
  • Elke dinsdag 09.30 - 18.00 uur
  • Elke woensdag 09.30 - 18.00 uur
  • Elke donderdag 09.30 - 21.00 uur
  • Elke vrijdag 09.30 - 18.00 uur
  • Elke zaterdag 09.30 - 18.00 uur
  • Elke zondag 12.00 - 17.00 uur

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief