Cadeautjes onder de 15 euro

Een leuk cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor een schappelijk prijsje zijn er namelijk genoeg leuke spulletjes te halen in de Groningen Store. We hebben de leukste cadeautjes onder de 15 euro voor je op een rij gezet.​

To go bekers – € 9,99

Voor de drukke dagen en iets te vroege ochtenden. Neem die heerlijke kop koffie of thee gewoon met je mee. Ideaal tijdens het wandelen of voor in de trein. Zo neem je Groningen overal mee naartoe. 

Bekijk

Groningen sokken Stad en Ommeland - €10,99

Groningen verdient natuurlijk een sokkel, maar laten we eerst maar eens beginnen met een sok. Een vrolijk paar waarop de Martinitoren, het Wad en andere Groningse iconen uit Stad en Ommeland samenkomen. Dat dwaalt net even wat lekkerder door het mooie Groningen.

Bekijk

Martinitoren kaars – Vanaf € 14,50

Deze Martinitoren kaars is handgemaakt naar het model van de Martinitoren. Een Alchemilla koolzaadwas Martinitoren kaars is gemaakt van 100% pure koolzaadwas, puur natuur van het land. De kaars is gekleurd met natuurpigment en ruikt heerlijk dankzij de biologische etherische oliën. Het perfecte cadeau voor de wintermaanden en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bekijk

Onderzetters – € 14,99

Terwijl je een drankje drinkt denken aan de mooiste stad van Nederland? Haal deze toffe onderzetters in huis. Deze houten onderzetters zijn net even wat sfeervoller dan de standaard. 

Bekijk

Waterflessen – € 14,99

Hydrateren kun je leren. Of je hem nu wilt gebruiken voor tijdens het sporten, tijdens een lange wandeltocht of voor in de collegebanken. Uit een van deze flessen proeft je water net nog even wat fijner. Hoef je ook geen wegwerpflesjes meer te gebruiken. Lekker verfrissend, zo’n slokje Grunn.

Bekijk

Mok - € 9,99

Deze mokken spreken boekdelen. Wie hier uit drinkt weet het zeker: Er gaat niets boven Groningen. Thee, koffie of iets anders lekkers. Hieruit smaakt het allemaal toch nóg net even wat lekkerder.

Bekijk

Poster Grunn - € 9,95

Altijd al uitzicht willen hebben op de Martinitoren? Of de stad altijd al eens van boven willen bekijken? Dat kan met deze toffe posters van Laif & Nuver. Zo haal je de sfeer van Groningen gewoon in huis.

Bekijk

Vaaf-tas – € 9,99

Als stad is Groningen gek en artistiek. Het is een fietsstad, shoppingstad en ook de geboorteplaats van de eierbal. Je zou het zo niet zeggen, maar dit alles is verwerkt in deze kunstzinnige linnen tas. Sowieso een pareltje om te hebben. Maar dat ‘ie ook nog eens de mooiste stad van Nederland representeert, maakt hem onweerstaanbaar.

Bekijk

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief