Cadeautjes onder de 15 euro

Kerstsok – € 9,00

Groningen verdient natuurlijk een sokkel, maar laten we eerst maar eens beginnen met een sok. Een kerstsok welteverstaan. Met dit typisch Groningse paar sokken vrolijk je de kerstdagen extra op. Dankzij deze sokken zit jij er deze feestdagen in elk geval lekker knus bij.

Bekijk

To go bekers – € 9,99

Voor de drukke dagen en iets te vroege ochtenden. Neem die heerlijke kop koffie of thee gewoon met je mee. Ideaal tijdens het wandelen of voor in de trein. Op de buitenkant staat duidelijk wat erin zit. Gewoon, voor het geval je het vergeet.

Bekijk

Verjaardagskalender Frans le Roux - € 12,95

De geboren en getogen Groninger Frans le Roux maakt al jaren indrukwekkende striptekeningen. Vanuit zijn atelier in Zuidwolde tekende hij alle wereldsteden. Daar kon zijn eigen wereldstad Groningen natuurlijk niet tussen ontbreken. Met deze kalender beleef je elke maand weer een ander stukje van Groningen. Hang 'm in de wc of boven je bed, je raakt nooit uitgekeken.

Bekijk

Martinitoren kaars – € 14,50

Deze Martinitoren kaars is handgemaakt naar het model van de Martinitoren. Een Alchemilla koolzaadwas Martinitoren kaars is gemaakt van 100% pure koolzaadwas, puur natuur van het land. De kaars is gekleurd met natuurpigment en ruikt heerlijk dankzij de biologische etherische oliën. Het perfecte cadeau voor de wintermaanden en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bekijk

Onderzetters Dielf – € 14,99

Ben je bang dat je glazen afdrukken achterlaten op je tafel? Dan kan je het beste een onderzetter gebruiken. En nog beter: een van deze vrolijke Groningse onderzetters ontworpen door Dielf. Ze geven je tafel net wat extra kleur en je huis net dat extra tintje Groningen dat het kan gebruiken.

Bekijk

Waterflessen – € 14,99

Hydrateren kun je leren. Of je hem nu wilt gebruiken voor tijdens het sporten, tijdens een lange wandeltocht of voor in de collegebanken. Uit een van deze flessen proeft je water net nog even wat fijner. Hoef je ook geen wegwerpflesjes meer te gebruiken. Lekker verfrissend, zo’n slokje Grunn.

Bekijk

Mok - € 9,99

Deze mokken spreken boekdelen. Wie hier uit drinkt weet het zeker: Er gaat niets boven Groningen. Thee, koffie of iets anders lekkers. Hieruit smaakt het allemaal toch nóg net even wat lekkerder.

Bekijk

Poster Grunn - € 8,95

Altijd al uitzicht willen hebben op de Martinitoren? Of de stad altijd al eens van boven willen bekijken? Dat kan met deze toffe posters van Laif & Nuver. Zo haal je de sfeer van Groningen gewoon in huis.

Bekijk

Vaaf-tas – 9,99

Als stad is Groningen gek en artistiek. Het is een fietsstad, shoppingstad en ook de geboorteplaats van de eierbal. Je zou het zo niet zeggen, maar dit alles is verwerkt in deze kunstzinnige linnen tas. Sowieso een pareltje om te hebben. Maar dat ‘ie ook nog eens de mooiste stad van Nederland representeert, maakt hem onweerstaanbaar.

Bekijk

Groningse Sokken – € 9,99

Groningen verdient natuurlijk een sokkel, maar laten we eerst maar eens beginnen met sokken. Op deze Groningse sokken kom je de iconen van de stad en provincie tegen, zoals Het Forum, de Martinitoren en het Wad. Dat dwaalt net even wat lekkerder door zo’n mooie provincie. Ook verkrijgbaar in andere varianten met iconen uit alleen de stad of het ommeland.

Bekijk

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief