Cadeautjes onder de 5 euro

Een leuk cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor een schappelijk prijsje zijn er namelijk genoeg leuke spulletjes te halen in de Groningen Store. We hebben de leukste cadeautjes onder de 5 euro voor je op een rij gezet.​

Kersttas - € 3,99

Met deze tas draag je voortaan je liefde voor Grunn vol trots op je schouder. Met daarop je favoriete slogan, in een leuke kerstversie. De tas is gemaakt van gerecycled katoen, dus lekker duurzaam. Ook deze kerst gaat er natuurlijk niets boven Groningen.

Bekijk

Fietsbel – € 3,99

In Groningen kan je eindeloos ver fietsen. Stap op de pedalen en ontdek de provincie. Van Appingedam tot Delfzijl en van de stad tot aan Ten Boer. Wil je tijdens het fietsen toch lekker bellen? Dan is deze fietsbel ideaal voor jou.

Bekijk

Magneten – € 3,99

Wil je je herinneringen aan Groningen nooit meer vergeten? Of heb je nog een souvenir nodig voor je familie? Deze Groninger magneten zijn altijd goed. Zo fleurt die saaie koelkastdeur ook nog eens wat op.

Bekijk

TikTak Namiddag Thee - € 3,50

Buiten wordt het kouder en de dagen worden weer korter. Het ideale moment om even lekker op de bank te ploffen met een kopje Namiddag Thee van TikTak. De thee is pure Ceylonthee: lekker mild en zacht van smaak met een geurig aroma. Het ideale cadeautje voor een gezellige theeleut.

Bekijk

Koolzaad zeep - € 4,99

Zeep van het Grunnegerland. Verspreid over Groningen vind je in de zomer op een heel aantal plekken eindeloos lijkende velden vol gele bloemetjes. Hier wordt koolzaad verbouwd. De olie die hieruit wordt gewonnen, wordt in pure vorm gebruikt om deze heerlijke zeep te bereiden. Ruik jij ook weer lekker fris.

Bekijk

Speelkaarten – € 4,99

Het bekende kaartspel, maar dan in een Gronings jasje. Net even anders. Met echte Groninger Iconen. Van de Martinitoren tot Ede Staal. En van FC Groningen tot aan de wierdendorpen. Met dit kaartspel zijn de mogelijkheden oneindig. Welk spelletje ga jij spelen?

Bekijk

Knol’s Oude Wijvenkoek – € 4,99

Deze erg zachte snijkoek kan door iedereen gegeten worden, zelfs zonder tanden… dat is het verhaal van Oude wijvenkoek. De koek komt oorspronkelijk uit Groningen en wordt ook ‘Olwief’ of ‘Oal Wief’ genoemd. De lichtgekleurde koek lijkt op ontbijtkoek, maar heeft een heerlijke anijssmaak. Laat het je smaken.

Bekijk

Tas Grunn - € 3,99

Gek op Groningen? Met deze tas draag je voortaan je liefde voor Grunn vol trots op je schouder. En dan ook nog in de vorm van hét symbool van de stad. Ook deze kerst gaat er natuurlijk niets boven Grunn.

Bekijk

Grunneger Sitrounballen – € 3,99

Vroeger had je in Winschoten aan de Torenstraat het joodse snoepwinkeltje van de familie van Berg, in de volksmond het 'Balletje van Berg' genoemd. Decennialang kocht je hier de befaamde Winschoter citroenballetjes, tot de oorlog. Onder de naam 'Grunneger Sitrounballen' heeft New Originals het snoepgoed weer nieuw leven ingeblazen.

Bekijk

Martinitorendrop – € 3,99

De Martinitoren, hét icoon van Groningen. Vanaf grote hoogte heb je een prachtig uitzicht over de stad en de ommelanden. Wil je niet helemaal naar boven sjouwen, maar liever op de Martinitoren kauwen? Dan moet je deze dropjes snel in huis halen.

Bekijk

Mosterd – € 2,75

De grove maling, flink wat pit en bovendien wat zuur van de azijn maken de Groninger mosterd typisch Gronings. Heerlijk voor in een mosterdsoepje of om je bitterbal doorheen te halen.

Bekijk

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief