Groningen Store voor sportievelingen

Groningen is de ideale provincie voor sportievelingen. Ren door de ongerepte natuur of fiets met de wind mee over de dijken. Om helemaal klaar te zijn voor je sportieve avonturen haal je de leukste items in de Groningen Store. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Wielershirts – € 64,99

Van toerrijders tot mooiweerfietsers: met deze wielerkleding gaat het je gegarandeerd voor de wind. Alles gaat net even een tandje sneller in een wielershirt met leuke leus. Op karakter fiets jij vol tegen de wind in. Voeten op de pedalen en gaan. Niemand die jou nog bij kan houden.

Bekijk

Wielerhandschoenen - € 19,99

Strak in je wielrenpak? Om je outfit helemaal compleet te maken mogen deze toffe bijpassende handschoenen niet ontbreken. Niet gek opkijken als straks iedereen achter je aan racet, ze willen weten waar je die toffe outfit vandaan hebt. Gewoon uit de Groningen Store.

Bekijk

Waterfles - € 14,99

Hydrateren is essentieel, wat je sport ook is. Maar waarom zou je niet kiezen voor een waterfles die niet alleen je dorst lest, maar ook je Groningse trots aanwakkert? Iets met een aanmoedigende kreet erop, bijvoorbeeld. Voor die momenten waarop je de Groningse spirit nodig hebt. Dus neem een slokje Grunn, rechtstreeks vanuit de bron van kracht en doorzettingsvermogen.

Bekijk

Fietsbel - € 3,99

In Groningen kan je eindeloos ver fietsen. Stap op de pedalen en ontdek de provincie. Van Appingedam tot Delfzijl en van de stad tot aan Ten Boer. Gaan andere mensen jou niet snel genoeg op het fietspad? Dan kan je deze fietsbel wel gebruiken. Kan je toch lekker bellen op de fiets.

Bekijk

Wandel- en fietsroutes - vanaf € 2,50

Klaar voor een sportieve wandeling of fietstocht, maar nog geen idee welke kant je op wil? Gelukkig zijn er een heleboel leuke routes uitgezet waarmee je de provincie kunt ontdekken. Ga van noord naar zuid en van oost naar west. Op de pedalen of met de benenwagen.

Bekijk

Zeep - vanaf € 3,99

Even opfrissen na het sporten? Gebruik een lekker zeepje van het Grunnegerland. Verspreid over Groningen vind je in de zomer op een heel aantal plekken eindeloos lijkende velden vol gele bloemetjes. Hier wordt koolzaad verbouwd. De olie die hieruit wordt gewonnen, wordt in pure vorm gebruikt om deze heerlijke zeep te bereiden. Ruik jij ook weer lekker fris.

Bekijk

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief