Kerstcadeaus

Speciaal voor de feestdagen heeft de Groningen Store een aantal leuke Groningse kerstproducten. Zodat je kerst helemaal op z'n Gronings kunt vieren dit jaar. Wat dacht je van een Groningse kersttrui voor bij het kerstdiner of de Martinitoren voor in je kerstboom? 

Kersttrui – vanaf € 22,99

Groningers houden wel van kerst, maar niet van teveel poespas. Ho Ho Ho eens eem! Ze houden ook wel van een gebreide trui, maar niet van dat gekriebel. Daarom printen we dit breipatroon gewoon op een lekkere zachte sweater. De trui is in het rood, groen en zwart verkrijgbaar.

Bekijk

Kerstsok – € 11,99

Groningen verdient natuurlijk een sokkel, maar laten we eerst maar eens beginnen met een sok. Een kerstsok welteverstaan. Met dit typisch Groningse paar sokken vrolijk je de kerstdagen extra op. Dankzij deze sokken zit jij er deze feestdagen in elk geval lekker knus bij.

Bekijk

Martinitoren hanger - € 25,00

Haal jij dit jaar weer gezellig een kerstboompje in huis? Dan mag deze luxe kersthanger van de Martinitoren niet ontbreken in de kerstboom. Hij is mondgeblazen en handbeschilderd. Zo heb je altijd uitzicht op het icoon van de stad. Let it Gro. Let it Gro. Let it Gro.

Bekijk

Kersteierbal – € 12,50

Exclusief verkrijgbaar in de Groningen Store: de kersteierbal. In samenwerking met onder andere Marcel Hensema bieden ze deze toffe hanger voor in de boom weer aan. Hij is gemaakt door sociale werkplaats Stimulans in Sappemeer en alle opbrengst gaat naar Stichting Quiet. Zij zetten zich in om armoede onder de Groningers te verzachten. Na de kerst stop je de ‘kleierbal’ in de grond en komen er in het voorjaar allemaal bloemetjes uit. Leuk voor de kerst én het voorjaar.

Bekijk

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief