Kerstcadeaus

Speciaal voor de feestdagen heeft de Groningen Store een aantal leuke Groningse kerstproducten. Zodat je kerst helemaal op z'n Gronings kunt vieren dit jaar. Wat dacht je van een Groningse kersttrui voor bij het kerstdiner of eierballen voor in je kerstboom? 

Kersttrui – € 19,99

Groningers houden wel van kerst, maar niet van teveel poespas. Ho Ho Ho eens eem! Ze houden ook wel van een gebreide trui, maar niet van dat gekriebel. Daarom printen we dit breipatroon gewoon op een lekkere zachte sweater. De trui is in het rood en het groen verkrijgbaar.

Bekijk

Kerstsok – € 9,00

Groningen verdient natuurlijk een sokkel, maar laten we eerst maar eens beginnen met een sok. Een kerstsok welteverstaan. Met dit typisch Groningse paar sokken vrolijk je de kerstdagen extra op. Dankzij deze sokken zit jij er deze feestdagen in elk geval lekker knus bij.

Bekijk

Martinitoren hanger - € 25,00

Haal jij dit jaar weer gezellig een kerstboompje in huis? Dan mag deze luxe kersthanger van de Martinitoren die met de mond geblazen en handbeschilderd is niet ontbreken in de kerstboom. Zo heb je altijd uitzicht op het icoon van de stad. Let it Gro. Let it Gro. Let it Gro.

Bekijk

Kersttas - € 3,99

Met deze tas draag je voortaan je liefde voor Grunn vol trots op je schouder. Met daarop je favoriete slogan, in een leuke kerstversie. De tas is gemaakt van gerecycled katoen, dus lekker duurzaam. Ook deze kerst gaat er natuurlijk niets boven Groningen.

Bekijk

Delfts Blauwe hangers – vanaf € 5,95

Als je kerstboom dan toch staat, dan kan je hem maar beter volhangen met nog veel meer leuke hangertjes. Er zijn drie verschillende Delfts Blauwe hangertjes. Een vogeltje, een kerstster en een met een molen. Daar fleurt je boom wel van op.

Bekijk

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief