Brand new: Groningen Store

Soms moet je net even om het hoekje kijken. Of met tegenwind een dijk over. In Groningen valt een hoop te ontdekken, en daar kun je af en toe wel wat hulp bij gebruiken. De nieuwe VVV winkel in het Forum is het startpunt voor jouw ontdekkingstocht door Groningen. Zelfs buiten de openingstijden kun je hier terecht om inspiratie op te doen.

Eerlijk en duurzaam

Al bijna 130 jaar zorgt VVV Groningen voor een gastvrij welkom voor alle bezoekers uit binnen-en buitenland. Je kunt er terecht voor informatie over stad en ommeland. Maar ook voor rondleidingen, een bezoek aan de Martinitoren, groepsuitjes, souvenirs of leuke en lekkere producten uut Grunn. Dat blijft gewoon zo. Wel nieuw, is dat de nadruk ligt op eerlijk en duurzaam. Als je straks door de VVV loopt zul je veel groen zien en natuurlijke materialen.

Producten met een goed verhaal

Alles wat je straks kunt kopen in de VVV heeft een goed verhaal. De producten zijn niet alleen duurzaam en typisch Gronings. Ze zijn gemaakt en bedacht door Groninger makers of bedenkers. Ook leuk: na 15 jaar hebben de “Er Gaat Niets Boven Groningen” items een restyle gekregen.

Een gastvrij welkom, 24 uur per dag

Toe aan wat inspiratie na sluitingstijd? Laat je vooral niet tegenhouden want ook al zijn de deuren gesloten, het inspiratiegedeelte en de selfiewand zijn 24 uur per dag toegankelijk.

Opening: 29 november

De Groningen Store opent op vrijdag 29 november. Vanaf dan is de winkel dagelijks geopend:

Maandag: 9.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 19.00 uur
Zaterdag: 9.30 - 18.00 uur
Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Wees welkom!

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief