Lekkers voor Moederdag

Zondag is het Moederdag. Tijd om je moeder even helemaal in de watten te leggen. En met iets lekkers zit je eigenlijk altijd goed. Deze Groningse ondernemers hebben voor ieder wat wils. Zo heeft je moeder gegarandeerd een smakelijke Moederdag. 

Moederdag Donuts | The Donut Company

Bij The Donut Company in de Oude Kijk in ’t Jatstraat kan je natuurlijk het hele jaar door terecht voor de lekkerste donuts. Maar deze Moederdag maken ze donuts speciaal voor moeders. Donuts vol chocolade, versierd met spikkels en andere zoetigheden. Het is zelfs mogelijk de donuts nog wat persoonlijker te maken met je eigen foto. De liefde spat er vanaf.

Bestel

Yo Momma’s Box | Blue Bananas Pancake Café

Deze Moederdag verras je je moeder met de speciale Yo Momma’s Box van Blue Bananas Pancake Café. In de box zitten speciale lavender pancakes met lemon curd, blauwe bessen en maanzaad. Daarnaast kan je ook genieten van een quiche met spinazie en geitenkaas, macarons, een chocolade muffin, crackpie en een heerlijk sapje. Dat is nog eens genieten.  

Bestel

Persoonlijke Moederdag thee | Yourdailyteacup

Is jouw moeder een echte theeleut? Dan kan je voor haar terecht bij theewinkel Yourdailyteacup. Ze hebben verschillende leuke acties voor Moederdag. Maak de thee net wat persoonlijker door een leuke tekst op het label van haar favoriete thee te laten drukken. Wil je helemaal uitpakken? Dan kan je haar ook een mooi verwenpakket geven.  

Bestel

Ontbijt & high tea | Brownies&downieS

Met Brownies&downieS zet je je moeder even helemaal in het zonnetje. Ze maken graag een lekker ontbijtje of heerlijke high tea voor haar klaar. En ze komen het ook met alle plezier thuisbezorgen. Dat is nog eens een verrassing met een goed verhaal.

Bestel

Moederdagbox | De Smaeckmakers

Voor iedereen die zijn moeder een speciale Moederdag wil bezorgen bieden De Smaeckmakers dit jaar een speciaal Moederdagbox aan. De box is gevuld met onder andere chocoladehartjes, met chocolade omhulde Meinardi aardbeien en een alcoholvrij drankje van de Amsterdamse frisdrankfabriek. Dat wordt een Moederdag om niet te vergeten.

Bestel

Moederdag Box | Du Nord

Verras de belangrijkste vrouw uit je leven met de uitgebreide Moederdag Box van Du Nord. Geniet samen van Griekse yoghurt met granola en vers fruit, een croissant met witte chocolade en rozenblaadjes en nog veel meer lekkers. De boel wordt afgemaakt met een fles bubbels, een doosje thee, een bloem en een kaart. Pak lekker flink uit.

Bestel

High tea | Kleine Heerlijkheid

Geniet deze Moederdag van een box vol lekkernijen van De Kleine Heerlijkheid. Bij de high tea krijg je onder andere een madeleine, brownie, petit four, taartje, mini-sandwich, quiche, gevulde dadel en een mini-wrap. Allemaal met liefde gemaakt, speciaal voor je moeder. Dit lekkers wil je haar toch niet onthouden?

Bestel

Moederdagpakketten | Tres Bien

Tres Bien kennen we natuurlijk van de heerlijke producten die ze maken met chocolade. Deze Moederdag pakken ze uit. Verras je moeder met een van hun verschillende pakketten vol lekkere verse producten. Denk aan bonbons, roze pindarotsjes en brownies. De bonbons zijn allemaal in Moederdag thema met roze en rode kleuren en in de vorm van bloemen en hartjes. Je proeft de liefde.

Bestel

Zoetigheden | Bake My Day

Met de heerlijke baksels van Bake My Day leg je jouw moeder helemaal in de watten. En jezelf natuurlijk ook. Kies jij voor de complete box met onder andere redvelvet cake pops, ga je voor het driptaartje of genieten jullie straks van de XXXL brownies? Er is keuze genoeg.

Bestel

Heerlijke macarons | Smaakaron

Bij patisserie Smaakaron in de Oude Ebbingestraat zijn ze gespecialiseerd in het maken van de lekkerste macarons. Verras je moeder met een doosje vol kleurig lekkers. Op Moederdag bezorgen ze de macarons door heel de stad bij mensen thuis. Dat kan inclusief een kaartje met een leuke tekst. Wanneer je een mixed box kiest, krijg je er ook zoete hartjesmacarons bij. Dat is pas liefde voor je moeder.

Bestel

High tea | Feithhuis

Maak Moederdag extra feestelijk met een heerlijke high tea van ’t Feithhuis. De high tea bestaat onder andere uit mini sandwiches, een quiche, diverse soorten gebak en een prachtige rode roos. Wanneer je helemaal uit wilt pakken kan je er voor kiezen om er een étagère van leisteen om alles op te serveren en een fles cava bij te bestellen. Wat een feestje. 

Bestel

Cadeaus

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor je moeder?  Ook dan staan de Groningse ondernemers voor je klaar. Adopteer een zeehond bij het Zeehondencentrum Pieterburen, koop de leukste cadeautjes voor de kattenliefhebbende moeder bij kattencafé OPZNKOP of kies uit de een van de Groningse producten van de Groningen Store.

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief