Blogs

Filter resultaten

17 resultaten

Stad

Kom je naar Groningen deze zomer? Om je welkom te heten hebben ondernemers uit de stad ludieke acties bedacht op P+R terreinen, stations en in de binnenstad.

Meer lezen

In Groningen weten ze wel hoe ze een feestje moeten vieren, Groningen staat niet voor niks bekend als ‘the village that never sleeps’. Als je écht wil feesten dan kun je de avond voor Koningsdag al beginnen.

Meer lezen

Koningsdag? Dat vier je natuurlijk in Groningen! Elk jaar weer wordt de stad overspoeld met tienduizenden feestgangers, gezinnen en toeristen die hier massaal de verjaardag van de Koning komen vieren.

Meer lezen

Ook met Pasen is er in Groningen van alles te beleven. Geniet van een letterlijk goddelijk uitzicht over het Wad, tik leuke spulletjes op de kop op de Zeldzaam Mooie Markt, haal het voorjaar in huis op de Bloemenjaarmarkt of neem de kinderen mee.

Meer lezen

Er bestaat haast geen betere manier om de zomer te vieren dan dansend op een festival. Heerlijk in de buitenlucht meedeinen op zomerse beats. Van april tot en met september staat de Groningse festivalagenda vol met activiteiten.

Meer lezen