Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Kim Wilde

80's icoon bekend van o.a. ‘Kids in America’, ‘Cambodia’ en ‘View from a Bridge’

In april 2024 komt Kim Wilde naar Nederland. Een mooi moment voor een bloemlezing van topsongs uit haar al vier decennia durende carrière. Een carrière die, na een pauze in de jaren 90, een markante wedergeboorte kende.

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met Kids in America direct een wereldwijde hit scoorde. Meer New Wave vuurwerk volgde, zoals de klassiekers Never trust a stranger, Cambodia, You keep me hangin on, You came en het meeslepende Anyplace, Anywhere, Anytime, dat ze samen met de Duitse rockartieste Nena zong. Veel van de pareltjes uit haar repertoire, dat veertien studioalbums en meer dan 30 miljoen verkochte platen telt, zullen klinken tijdens de ‘Greatest Hits Tour’. Maar ook nieuwer werk van haar laatste Here Come The Aliens album. De nummers Pop Don’t Stop, Kandy Krush and Birthday

In april 2024 komt Kim Wilde naar Nederland. Een mooi moment voor een bloemlezing van topsongs uit haar al vier decennia durende carrière. Een carrière die, na een pauze in de jaren 90, een markante wedergeboorte kende.

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met Kids in America direct een wereldwijde hit scoorde. Meer New Wave vuurwerk volgde, zoals de klassiekers Never trust a stranger, Cambodia, You keep me hangin on, You came en het meeslepende Anyplace, Anywhere, Anytime, dat ze samen met de Duitse rockartieste Nena zong. Veel van de pareltjes uit haar repertoire, dat veertien studioalbums en meer dan 30 miljoen verkochte platen telt, zullen klinken tijdens de ‘Greatest Hits Tour’. Maar ook nieuwer werk van haar laatste Here Come The Aliens album. De nummers Pop Don’t Stop, Kandy Krush and Birthday werden na verschijning van het album al snel hits in de internationale radio charts. Een teken dat Kim Wilde te midden van de nieuwe generaties popartiesten van de 21e eeuw nog altijd een fenomeen is in de muziekwereld!

Prijzen

  • € 43,60

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief