Zangweekend 'Zuid ontmoet Noord'

Als de Groningse streektaalzanger Klaas Spekken na zijn deelname aan een zangweekend in Zuid-Limburg zo enthousiast is over het concept van zingen en wandelen, dat hij de vraag voorlegt of we dit ook zo willen organiseren in 'zijn Westerwolde', wat doe je dan?

Hé allemaal ja hoor hij is in de lucht, via zangvakanties Zuid Limburg, met de link voor zangwandel weekend Westerwolde. Zingen onder begeleiding van dirigent Wim Vluggen. Zuid ontmoet Noord, met muziek voor gemengd koor uit Zweden, Noorwegen en Finland, uit Nieuw Zeeland en Zuid Afrika en natuurlijk uit Limburg en Groningen. En wandelen in de prachtige natuur van Westerwolde. 6, 7, 8 en 9 september.

Even nadenken toch... want een zangweekend organiseren in Groningen is niet direct voor de hand liggend voor een organisatie die de naam 'Zangvakanties Zuid-Limburg' draagt. Maar het enthousiasme over deze unieke samenwerking ver over de provinciegrenzen heen, deed ons besluiten 'ja' te zeggen tegen deze muzikale ontmoeting in het Hoge Noorden! 

Nieuwsgierig naar de invulling van dit bijzondere zangweekend? Op deze pagina vind je alle informatie.
Heb je nog een vraag? Laat het ons weten! Ben je enthousiast?

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 6 september 2024 t/m 9 september 2024

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief