Jachthaven Emslandermeer

Bungalowpark Emslandermeer, met twee binnenmeren en een open vaarverbinding via het Ruiten Aa kanaal, is een unieke startpositie als vakantiebestemming in Westerwolde.

Neem alvast een kijkje

Dicht tegen het Duitse Emsland en het romantische Drenthe, met kronkelende wegen, heide, bossen en stoere vergezichten: als dat geen natuur is…

Op het park liggen onze prachtige 4- tot 20-persoons luxe wellness & comfort bungalows met o.a. Finse sauna, buitenspa-jacuzzi, toerboot o.a. Whaly en Hanzeschouw om heerlijk uit te rusten en lekker actief bezig te zijn met o.a. wandelen, fietsen, zwemmen, mountainbiken, golfen, paardrijden, varen, vissen etc. Ook heerlijk ontspannen in de schoonheidssalon en het restaurant op het park of een lekkere versnapering halen bij de snack-corner. Vele (dag)uitstapjes/tochten mogelijk naar o.a. Wildlands Adventure Zoo in Emmen, landgoed Tenaxx met dinopark, de stad Groningen, activiteitenparken en meer… Kortom onbegrensde activiteits- en ontspanningsmogelijkheden op bungalowpark Emslandermeer.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief