Hotels, B&B's en meer in Westerwolde

Wat zoek je

Thema

51 resultaten

 • Vestinglogementen Bourtange

  Vestinglogementen Bourtange

  Bourtange

  Terug naar het jaar 1742. In een van de voormalige soldatenbarakken en het koetshuis in het centrum van Vesting Bourtange zijn twaalf comfortabele hotelkamers gerealiseerd.
  Hotel

 • Camping de T-Tuin

  Camping de T-Tuin

  Vlagtwedde

  Camping de T-tuin ligt net buiten het dorp Vlagtwedde in de provincie Groningen. Vlagtwedde noemt zichzelf het hart van Westerwolde, een prachtig gebied voor natuurliefhebber.
  Camping

 • Camping Noorderloo

  Camping Noorderloo

  Vriescheloo

  Noorderloo is een kleinschalige, duurzame, moderne camping waar je kunt ontspannen en onthaasten. Hier kampeer je in een zonnig open bos, middenin het boerenlandschap. Met o.a. speeltoestellen / bos zwemvijver met strandje kamvuurplaatsen en lunchcafé.
  Camping

 • Vakantiehuisje Westerwolde

  Vakantiehuisje Westerwolde Terras

  Blijham

  Vakantiehuisje Westerwolde heeft tot doel om mensen die een fiets, wandel of relax vakantie willen beleven, op hun wenken te bedienen.
  Vakantiehuisje

 • Noaber's Pronkjewail

  Noaber's Pronkjewail

  Wedde

  Noaber's Pronkjewail (het juweel van de buren) heeft een Bed & Breakfast locatie in het pand en een klein vakantiehuisje achter het pand.
  Bed and Breakfast

 • B&B Boerderij de Klaproos

  B&B Boerderij de Klaproos

  Onstwedde

  In het gehucht Smeerling, in het natuurgebied tussen Ter Wupping en het Metbroekbos, staat de B&B Boerderij De Klaproos. Een boerderij met 2 sfeervolle kamers en op het erf 2 pipowagens, op een landgoed van 2,7 ha. Kanoën, wandelen en fietsen.
  Bed and Breakfast

 • Camping de Bronzen Eik

  Camping de Bronzen Eik

  Sellingen

  Deze camping ligt in het bosrijke natuurgebied van Sellingen in het mooie Westerwolde. De prachtige natuur, de grote afwisseling in landschappen en de rijke historie maken van Westerwolde een waar ontdekgebied.
  Camping

 • B&B Bosstee

  B&B Bosstee
  Nieuw

  Vledderveen

  B&B Bosstee is gevestigd in Vledderveen en heeft een eigen entree naar de 2 luxe en rookvrije kamers met eigen sanitair op de 1e verdieping. Vanuit de beide kamers heb je een prachtig uitzicht op de bosrijke tuin, waar je heerlijk kunt ontspannen.
  Bed and Breakfast

 • Camping Harmina Hoeve

  Camping Harmina Hoeve

  Sellingen

  Welkom bij camping Harminahoeve. Ruimte, onthaasten, kleinschaligheid de Sellingerbossen en het Westerwoldse beekdallandschap zijn dé ingrediënten voor een heerlijke vakantie.
  Camping

 • Bij de Friesche Poort

  Bij de Friesche Poort

  Bourtange

  Bij de Friesche Poort is een Bed en Breakfast, gelegen midden in de historische Vesting Bourtange.
  Bed and Breakfast

 • De Staakenborgh

  De Staakenborgh

  Bourtange

  Op zoek naar een logeeradres voor een grotere groep, waarbij u de privacy voor de verschillende koppels of gezinnen wel wilt behouden?
  Groepsaccommodatie

 • City Hotel Stadskanaal

  City Hotel Stadskanaal

  Stadskanaal

  Gelegen op de grens van Drenthe & Groningen is ons gastvrije Hotel zonder meer de beste keus voor een ontspannen/sportief verblijf.
  Hotel

 • STARwagon

  STARwagon

  Stadskanaal

  Overnachten op een unieke plek? Wakker worden op een spoorwegemplacement? Bij Museumspoorlijn STAR kun je in de STARwagon overnachten.
  Bed and Breakfast

 • Camping de Sikkenberg

  Camping de Sikkenberg

  Onstwedde

  Ons recreatiepark is dé ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars en gezellig voor het hele gezin. Je kunt bij ons kamperen met uw eigen tent of caravan, maar we verhuren ook sfeervol ingerichte blokbungalows (mét verwarming).
  Camping

 • Villa de Beuk

  Villa de Beuk

  Stadskanaal

  In het lintdorp Stadskanaal staat rijksmonument Villa de Beuk. In dit monumentale pand kan in alle rust en met aandacht voor je tafelgenoot genieten van één van de heerlijke huisgemaakte High Tea's of Royal Coffee.
  High tea

 • Bungalowpark Emslandermeer

  Bungalowpark Emslandermeer

  Vlagtwedde

  Beleef, ontdek, geniet en proef. Neem al je vrienden en familie mee!! Grote familiehuizen 2 tot 24 personen-ook met buiten spa/jacuzzi en toerboot - op bungalowpark Emslandermeer in Vlagtwedde-Westerwolde.
  Groepsaccommodatie

 • De Kapschuur

  De Kapschuur

  Stadskanaal

  De Kapschuur ligt net buiten Stadskanaal in het mooie Westerwolde. Er is een mooi winkelcentrum, bioscoop en theater. We liggen aan de knooppuntenroutes en direct aangrenzend zijn diverse wandelroutes.
  Camping

 • Gastenverblijf B&B Velduil

  Gastenverblijf B&B Velduil

  Groningen

  Ons boerderijtje met vrijstaand gastenverblijf bevindt zich in de plaats Sellingen een dorp in de gemeente Westerwolde in de provincie Groningen met uitzicht over velden en bossen die worden beheerd door Staatsbosbeheer.
  Bed and Breakfast

 • Bed & Breakfast bij Greet

  Bed & Breakfast bij Greet Boerderij waar de Bed & Breakfast in gevestigd is

  Sellingen

  Bed & Breakfast op boerderij bij particulier in buitengebied van Sellingen, Westerwolde. Kamer voor 2 personen of etage voor 4 personen. Honden en Paarden zijn welkom.
  Bed and Breakfast

 • Haven Wedderveer

  Haven Wedderveer

  Wedde

  Een schitterend haventje met ca. 20 ligplaatsen in het midden van het natuur en recreatiegebied de Wedderbergen.
  Haven

 • Camping 't Plathuis

  Camping 't Plathuis

  Bourtange

  Wil je er even tussenuit en genieten van rust, ruimte, natuur en gastvrijheid? Dan is camping 't Plathuis jouw ideale recreatiebestemming.
  Camping

 • Bij de Juffertoren

  Bij de Juffertoren

  Onstwedde

  B en B vakantiewoning "Bij de Juffertoren" Onstwedde gemeente Stadskanaal in Westerwolde op de grens van Groningen en Drenthe.
  Vakantiehuisje

 • B&B Boeren Maison

  B&B Boeren Maison Ruime B&B kamer met eigen douche en wc, koffie- en thee faciliteiten, TV, minibar, zitje, riant bed en klein privé terras.

  Wedde

  B&B Boeren Maison: Gastvrij slaapadres in Oost-Groningen! Overnachten in de schuur van een karakteristieke woonboerderij waar 4 ruime B&B kamers en een sfeervolle ontmoetingsruimte garant staan voor lekker slapen, onthaasten en comfort.
  Bed and Breakfast

 • Bed and Breakfast "Poort van Westerwolde"

  Bed and Breakfast "Poort van Westerwolde"

  Alteveer

  Sfeervol, gezellig en moderne Bed and Breakfast, gelegen aan het nationaal fietsknooppunt netwerk en nabij de natuurgebieden die Westerwolde rijk is. Vanuit het tweekamer appartement heb je uitzicht op de tuin en de daarachter gelegen akkers.
  Bed and Breakfast

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief