Wadapartja

Wadapartja Zuiderdiep

Wadapartja betekent simpelweg: "Wat apart, ja." Dat is wat een Groninger zou uitroepen als hij ergens binnenloopt of iets ziet dat hij eigenlijk niet direct kan plaatsen – iets wat bijzonder is.

Neem alvast een kijkje

Locatie

Adres:
Wadapartja Zuiderdiep
Gedempte Zuiderdiep 39
9711 HB Groningen
Plan je route

En Groningers, dat zijn we! Bij Wadapartja kun je leuk winkelen, eten en drinken gedurende de gehele dag en avond. Wij maken ontbijt, lunch, h…

Lees verder

En Groningers, dat zijn we! Bij Wadapartja kun je leuk winkelen, eten en drinken gedurende de gehele dag en avond. Wij maken ontbijt, lunch, huisgemaakte taartjes, diner en lekkere happen voor bij de borrel. En wat het mooiste is alles wat je ziet is te koop. We hebben een winkel, maar ook de tafels, lampen, borden en zelfs de lokale kunst aan de muur is te koop. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat je eet. Zo gebruiken wij Beter Leven kip en eieren, Porc d’or varken en Gronings weiderund. Verder werken we ook met flink wat lokale leveranciers zoals de biertjes van Bax, bio-dynamische groenten van de Eemstuin, specialty koffie van Koffiestation en Gronings duurzaam brood van bakker Luuk. Lokaal is niet ver weg en dat scheelt een hoop voedselkilometers. Wadapartja is de plek waar je samenkomt, waar je geïnspireerd wordt, waar je beleeft en waar je onderdeel van bent op jouw eigen manier. Iedereen is welkom! 

Lees minder

Openingstijden

  • elke maandag11.00 - 18.00 uur
  • elke dinsdag09.00 - 18.00 uur
  • elke woensdag09.00 - 22.00 uur
  • elke donderdag09.00 - 22.00 uur
  • elke vrijdag09.00 - 22.00 uur
  • elke zaterdag10.00 - 22.00 uur
  • elke zondag11.00 - 18.00 uur

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor