Restaurant de Boerderij Fraeylemaborg

Restaurant de Boerderij is met haar grand cafe, de Heerenkamer en de Fraeylemazaal een veelzijdig en uniek horecabedrijf, gelegen op het sprookjesachtige landgoed Fraeylemaborg in Slochteren. Eén van de mooiste locaties in de provincie Groningen!

Neem alvast een kijkje

Waar anders kun je zowel lunchen, borrelen, vergaderen, recepties houden als feesten, met de mogelijkheid tot wandelen in het prachtige, achter de Fraeylemaborg gelegen bos? Hier kan je fantastisch wandelen, dus neem vooral hond en kinderen mee. Of bezoek de Fraeylemaborg zelf, die is ingericht als museum en trouwlocatie.

Lunchen kan met de voeten in het gras of in het sfeervolle grand cafe. Geniet van een vers bereide koffie met huisgemaakte taart, of proef één van de speciaalbieren met een lekkere borrelhap.

High-tea'en met vriendinnen kan in de Heerenkamer, net als dineren met een select gezelschap of vergaderen, met zicht op de Fraeylemaborg.

Ook trouwen en feesten, vergaderen of dineren met een groter gezelschap kan bij De Boerderij. Het restaurant verzorgt met veel plezier bedrijfsborrels, gala's, jubilea en buffetten.

Kijk voor meer informatie op Restaurant De Boerderij.

Openingstijden

  • Elke maandag gesloten
  • Elke dinsdag 11.00 - 17.00 uur
  • Elke woensdag 11.00 - 17.00 uur
  • Elke donderdag 11.00 - 17.00 uur
  • Elke vrijdag 11.00 - 17.00 uur
  • Elke zaterdag 11.00 - 17.00 uur
  • Elke zondag 11.00 - 17.00 uur

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief