Suite aan de A

Luxe en smaakvol ingericht appartement op een van de mooiste plekjes in de binnenstad van Groningen. Woonkamer, badkamer en slaapkamer met zitgelegenheid voor en achter de woning.

Neem alvast een kijkje

Ideaal voor zakenreizen of families tot 4 personen. De woning is volledig gemeubileerd en heeft een woonkamer, keuken en badkamer. De slaapkam…

Ideaal voor zakenreizen of families tot 4 personen. De woning is volledig gemeubileerd en heeft een woonkamer, keuken en badkamer. De slaapkamer is uitgerust met een luxe 2-persoons boxspring, in de woonkamer kan de zitbank omgebouwd worden naar een slaapbank voor 1 volwassene of 2 (jonge) kinderen. Indien gewenst kan er een extra logeerbed bijgeplaatst worden in de slaapkamer of woonkamer. Koffie- en thee, Rituals badartikelen, luxe handdoek- en linnensets, snelle (draadloze) internetverbinding, 2 TV's (met filmkanalen), eigen wasgelegenheid (wasmachine en droger) en diverse veiligheidsvoorzieningen zijn aanwezig in de woning. De woning heeft een eigen entree. De gasten hebben toegang tot de volledige etage (begane grond). Er kan gebruikt gemaakt worden van de zitplaatsen voor en achter de woning. De achterplaats is omsloten en enkel toegankelijk vanuit de woning. De Pottebakkersrijge gelegen aan het kanaal de 'A' is in het verlengde van de Lage/Hoge der A een heerlijke rustige verblijfplaats in de binnenstad, maar toch op loopafstand van het trein- en bustation in Groningen. Vanwege de vele activiteiten in de stad is er het hele jaar door altijd wel iets te beleven. Het podium aan de voorzijde van de woning is een interessante ontmoetingsplek voor kunstenaars en muzikanten. Perfect uitzicht op de Academie Minerva en de naastgelegen stadstuin maakt dit een van de mooiste plekken in de stad.

Openingstijden

  • Elke maandag 07.00 - 23.00 uur
  • Elke dinsdag 07.00 - 23.00 uur
  • Elke woensdag 07.00 - 23.00 uur
  • Elke donderdag 07.00 - 23.00 uur
  • Elke vrijdag 07.00 - 23.00 uur
  • Elke zaterdag 07.00 - 23.00 uur
  • Elke zondag 07.00 - 23.00 uur

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief