Partycentrum De Postwagen: Plaza Posta

Plaza Posta is hét activiteitencentrum van Noord-Nederland. Waan jezelf in de Glow in the Dark Midgetgolf of speel een game Lasergame. Laat zien hoe goed je bent in Bowlen en waag nog een spel op de Curlingbaan. Hier is genoeg te beleven voor jong en oud!

Voor groepen van 2 tot maar liefst 500 personen is er volop keus. Voor diverse uitjes kunnen families, vrienden en bedrijven terecht bij Plaza Posta: het nieuwe uitgaanscentrum achter De Postwagen. Blijf na afloop gezellig borrelen en geniet van een diner, buffet of lunch in restaurant De Postwagen. Voor zowel familiefeesten, bedrijfsfeesten en kinderfeestjes kunnen jullie hier terecht.

Behalve de bijzondere accommodatie en het ruime arrangementenaanbod, beschikt De Postwagen ook over uitstekende parkeerfaciliteiten. Plaza Posta ligt achter De Postwagen in het Groningse Tolbert, grenzend aan de A7 en is slechts enkele kilometers verwijderd van zowel Friesland als Drenthe.

Kenmerken

Voorzieningen gehandicapten

 • Toelichting toegankelijkheid: Bij De Postwagen en Plaza Posta staan rolstoelgebruikers op één. Daarom hebben zowel het restaurant als het activiteitencentrum een ruim invalidentoilet en is er letterlijk en figuurlijk sprake van een laagdrempelig karakter. Kom binnen! Beide gebouwen zijn beide moeiteloos te bereiken met een rolstoel.

Vervoer

 • Toelichting bereikbaarheid OV: Op maar 5 minuutjes wandelen van De Postwagen zit de bushalte 'Tolbert, Rotonde Tolbert'. Via de betreffende bushalte kun je gemakkelijk (terug) naar zowel Groningen als Drachten.
 • Toelichting parkeren: Uitstekende gratis parkeergelegenheid

  Zeer goede bereikbaarheid vanaf de A7
  ✓ Door ons uitgestrekte parkeerterrein dat pal achter onze accommodatie is gevestigd, hebben onze gasten razendsnel een parkeerplaats gevonden.

  De ingang grenst direct aan het parkeerterrein
  ✓ Hierdoor is het een lekker kort stukje lopen naar de ingang.

  Ook aan touringcars die grote gezelschappen vervoeren biedt ons parkeerterrein volop ruimte
  ✓ Bij grote evenementen zetten wij bevoegde verkeersregelaars in, die erop toezien dat de verkeersstromen om en rond de parkeerlocatie in goede banen verlopen.
 • Eigen parkeerterrein: Ja

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief