De Suikertuin

Aan de rand van de stad vind je de Suikertuin. Vroeger reden hier de vrachtwagens vol bieten af en aan voor de productie van suiker, tegenwoordig is dit een van de hotspots van de stad.

De Suikertuin is de achtertuin van de stad. Een plek waar je even helemaal tot jezelf kan komen of juist de gezellige festivalsfeer op kan zoe…

De Suikertuin is de achtertuin van de stad. Een plek waar je even helemaal tot jezelf kan komen of juist de gezellige festivalsfeer op kan zoeken. Je kan hier onder andere terecht voor een hapje en een drankje op een van de verschillende terrassen. Ga gezellig borrelen met uitzicht op de hele stad op het dakterras van BOOVN, drink een speciaalbiertje in de Paradigm Biergarten terras of geniet van Streetfood op het Stadslab Festival-Terras. Naast de terrassen is er in de Suikertuin nog meer te beleven. Steek je voeten in het zand op het stadsstrand bij hostel Rebel Rebel, ontdek plekken van het terrein die je nog niet eerder hebt ontdekt met een route van De Wolkenfabriek of laat je verrassen door het culturele programma van EM2. De Suikertuin is een plek barstensvol ruimte en gezelligheid, dit mag je niet missen bij een bezoek aan de stad.

De Suikertuin is bereikbaar met de auto, met het openbaar vervoer, te voet en op de fiets.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief