EM2 Venue

Een onafhankelijk podium en evenementenlocatie. We bieden ruimte en energie. In het bijzonder aan Stadjers en Ommelanders. Op het oude suikerunieterrein programmeren we unieke evenementen. Vaak open voor publiek en soms voor besloten groepen.

Neem alvast een kijkje

Wij geloven dat cultuur energie geeft. Aan Van Gogh lovers tot en met die-hard rockers. Het is energie die voldoening geeft en gaande houdt. Broodnodig voor een gelukkige samenleving. Zo ook in Noord-Nederland.

Het belangrijkste is dit; we laten altijd ruimte voor jouw idee. Onze crew helpt. Met het stillen van je dorst tot het uitwerken van jouw evenement. Of je nou in je eentje bent of met een hele groep. Want ook al zijn we best groot, we denken net zo lief klein.

Prijzen

 • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN

Kenmerken

Cultuur

 • Zaal/Ruimte: Het EM2 gebouw is ontworpen om ruimte te kunnen bieden aan een breed scala van evenementen. De basisafmetingen van de zaal zijn 15 x 40 meter. Het is mogelijk te werken met een modulair systeem; de zaal kan naar wens verkleind worden.

  RUIMTES
  Voor-café
  Het voor-café is een sfeervolle en lichte ruimte met eigen bar en plek voor maximaal 150 personen. Door het verloop in de vloer, is het voor-café zeer geschikt voor presentaties en bijeenkomsten.

  Middenzaal
  De middenzaal is het hart van de EM2. Hier bevindt zich een grote bar, ideaal voor een groot feest. Dit kan uiteraard in combinatie met het voor-café worden ingezet.

  Gehele zaal
  De gehele zaal heeft een totale vloeroppervlakte van 600 m2. Geschikt voor een 800 personen of 450 zittende personen.

  Buitenterrein
  Om het gebouw heen is veel ruimte. We hebben een terras en een tuin van 4000 m2. Van een sfeervol bedrijfsfeest in festivalsetting tot een ongedwongen BBQ. Er is ruimte voor iedere wens.

  OPPERVLAKTE
  720 m2 vloeroppervlakte incl. toiletten en bedrijfsruimte.
  500 m2 vlakke zaalvloer, 100 m2 podium/voor café.
  Buiten oppervlakte van 4000 m2 in eigen of custom aan te passen festivalsetting.
 • Genre: Festivals, Dance, R&B/Soul, Concert, Blues, Techno, House, Trance, Drum & Bass, DJ/VJ, Jazz/Wereldmuziek, Lezing/debat, Pop/Rock

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief