De Woeste Grond

Een meukvrije natuurslagerij midden in de natuur. Hier is ook een rustpunt gevestigd, waar koffie en thee verkrijgbaar is en waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht.

De Woeste Grond is een 'meukvrije natuurslagerij' midden in de natuur met het beste alternatief voor de bio-industrie. Winst maken is niet het doel, maar een middel om de wereld een stukje mooier te maken. De missie van de Woeste Grond is het creëren van maatschappelijke en duurzame meerwaarde.

Achter voormalig melkfabriek van Laude is het rustpunt van de Woeste Grond. Als je aan de voorzijde van de fabriek staat, verwacht je niet dat er achter een heerlijke rustige relaxplek is. Op het bordes kan je genieten van de koeien en het uitzicht op de Ruiten A. In een oude tank staat koffie en thee voor je klaar. Naast de tank hangen “theezakken” met 12 verschillende soorten munt. Van deze munt kan je heerlijke muntthee trekken. Door het 100% circulaire meubilair heeft het rustpunt een eigentijds en kunstzinnig karakter gekregen. 

Openingstijden

  • 24 uur geopend (online)

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: Online

Kenmerken

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief