Paradigm
Sorry, dit evenement is afgelopen

Paradigm Festival

Dansen op stevige beats, omringd door het industriële decor van een voormalige suikerfabriek. Paradigm is een van de meest veelzijdige en vernieuwende elektronische muziekfestivals van Nederland.

Neem alvast een kijkje

Locatie

Adres:
Energieweg 10
9743AN Groningen
Plan je route

Eigenzinnig

Paradigm is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen muziekliefhebbers, kunstenaars, artiesten, studenten en ondernemers. De club staat voor een eigenzinnige visie op elektronische muziek en beeldende kunst in al haar mogelijke vormen. Club Paradigm werd niet voor niets ooit uitgeroepen tot beste underground club van de Benelux. Op dit elektronische muziekfestival met invloeden uit de Berlijnse technoscene tref je enkel en alleen de crème de la crème van de techno- en houseartiesten.

Voormalige suikerfabriek

Paradigm speelt zich af op slechts tien minuten fietsen van het centrum van Groningen. Hier vind je het Suikerunieterrein met de overblijfselen van de voormalige suikerfabriek. Op Paradigm is steevast ruimte voor creativiteit. Dat maakt dit festival anders dan alle andere technofestivals. Een plek waar iedereen één liefde met elkaar deelt, namelijk die voor elektronische kwaliteitsmuziek.

Prijzen

  • van € 13,50 tot € 80,00