Groepsaccommodatie Pageborg

Bent u op zoek naar een ruime groepsaccommodatie voor een gezellig en actief verblijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Pageborg is een luxe groepsaccommodatie op vakantiepark Westerwolde die geschikt is voor groepen tussen 50 en 150 personen.

Neem alvast een kijkje

Het park en de omgeving bieden volop gelegenheid voor activiteiten tijdens uw verblijf. De Pageborg biedt slaapgelegenheid tot 150 personen. O…

Het park en de omgeving bieden volop gelegenheid voor activiteiten tijdens uw verblijf. De Pageborg biedt slaapgelegenheid tot 150 personen. Ook voor activiteiten en uitstapjes denken wij graag met u mee. De accommodatie beschikt over 28 luxe slaapkamers, een gezellige foyer, een grote multifunctionele zaal en een moderne keuken. Bij de huur van de Pageborg kunt u tevens gebruikmaken van het grasveld achter de groepsaccommodatie en de vuurplaats. Naast comfortabel overnachten biedt de Pageborg ook een verzorgd activiteitenprogramma. Naast de Pageborg ligt namelijk het Adventure Park. Hier worden hele leuke activiteiten aangeboden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stoere mountainbiketocht of een potje Outdoor Lasergame? In overleg is (bijna) alles mogelijk! De Pageborg biedt drie opties aan wat betreft de catering: self service, maaltijd service, en full serivce. Wilt u alles liever zelf regelen of geeft u het graag uit handen? Het kan allemaal. Als gast van de groepsaccommodatie kunt u gebruikmaken van het  subtropisch zwembad  en wedstrijdbad in het nabijgelegen sportcomplex. Natuurlijk is daar veel meer te beleven. Zo is er een  sporthal , solarium en een  fitnesscentrum  en zijn er tennis- en squashbanen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek de website of stuur een e-mail.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief