Adventurepark Waddenfun

Waddenfun is dé plek om je uit te leven! Lekker een middag actief bezig zijn met klimmen of boogschieten of een andere outdoor activiteit en daarna lekker eten. Waddenfun bezorgt jou en je familie, collega’s of vrienden een onvergetelijke dag.

Aan de rand van het lauwersmeer gebied vind u Adventurepark Waddenfun het grootste indoor klimpark van Noord Nederland. Waddenfun is dé plek om je uit te leven! Lekker een middag actief bezig zijn met bijvoorbeeld klimmen of boogschieten of een andere outdoor activiteit en daarna lekker eten. Waddenfun bezorgt jou en je familie, collega’s of vrienden een onvergetelijke dag. Zowel binnen als buiten klimmen waaghalzen over de touwen, bruggen of op de 300m kabelbanen op wel 8m hoogte: het parcours is leuk en biedt voldoende uitdaging en plezier voor jong en oud. We zijn het hele jaar open. zie website

Openingstijden

  • Reserveren is noodzakelijk, dit kan telefonisch of via het contactformulier. Zelfs op dezelfde dag! Tussendoor iets nuttigen van de menukaart gaat niet van de klimtijd af natuurlijk. Bij 20 personen of meer kunnen wij in overleg ook open buiten de reguliere openingstijden.

Prijzen

  • Prijzen voor het klimpark, de activiteiten, arrangementen en groepsacommodaties zijn terug te vinden op de website.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief