B&B Reitsmahoeve

B&B in het zuidwesterkwartier van de provincie Groningen.Landelijk gelegen, aan de rand van het dorp Doezum.Waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen en genieten van de natuur. Met de auto is het 20 min naar de stad Groningen,waar het uitgaansleven is.

Neem alvast een kijkje

Wij hebben een B&B voor 5 personen in het Westerkwartier van de provincie Groningen. Onze B&B is zeer landelijk gelegen aan de rand va…

Wij hebben een B&B voor 5 personen in het Westerkwartier van de provincie Groningen. Onze B&B is zeer landelijk gelegen aan de rand van het dorp Doezum,met weids uitzicht over de landerijen. Hier heerst nog rust en ruimte. De B&B biedt u 2 mooie ruime kamers met single bedden voor totaal 5 personen. De kamers zijn voorzien van cv,u kunt er een kop koffie/thee maken en genoeglijk zitten. Er is een tv en ook wifi. De kamer hortensia heeft een eigen opgang. Er is een gedeelde badkamer,maar gaat de voorkeur uit naar een alleen gebruik van de badkamer,dan kan men dit aangeven bij aanvraag. De bedden zijn opgemaakt met dekbedden en handdoeken voor gebruik liggen voor u klaar. s,Morgens wordt u verwend met een heerlijk ontbijt..De B&B ligt 5 minuten rijden van de A7 richting Groningen -Drachten. Vanuit de B&b kunt u fietsen,wandelen, dag naar de waddeneilanden via Lauwersmeer.Ook de provincie of de stad Groningen heeft veel te bieden op cultuur en vermaak.Naast gelegen provincie Friesland is ook zeker de moeite waard van het bezoeken.Kortom, wij heten u graag welkom in de B&B.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief