Camping De Kleine Wereld

Kamperen in het groen. Ver weg van alles wat moet maar dicht bij de stad Groningen voor als je dat wil. 100% vakantie en kans op avontuur, nieuwe vrienden en bijzondere ervaringen.

Neem alvast een kijkje

Ver weg van alles wat moet maar dicht bij de stad Groningen voor als je dat wil. 100% vakantie en kans op avontuur, nieuwe vrienden en bijzond…

Ver weg van alles wat moet maar dicht bij de stad Groningen voor als je dat wil. 100% vakantie en kans op avontuur, nieuwe vrienden en bijzondere ervaringen. Bij Camping De Kleine Wereld kom je ontspannen met een vleugje avontuur. Of je nu wilt kamperen op een kampeerplek of luxe wilt kamperen in een gezellig Zweeds huisje met je eigen tuin. Op Camping De Kleine Wereld leef je zonder haast, met een vleugje avontuur. Ontsnap aan de waan van de dag. Ga er overdag op uit: ontdek, geniet, ontmoet, speel in de natuur, duik in het zwembad en verwonder. Hooguit je zintuigen zijn aan het werk. Kom ’s avonds tot rust bij het vuur bij je eigen plekje of bij de bistro. Met een boek, een mooi gesprek, een heerlijke borrelplank en speciaalbiertje op het terras van de bistro met uitzicht op de natuurspeeltuin of even helemaal niets. Laat je gedachten los en geniet van het geluid van de dieren die zich klaarmaken voor de nacht. We openen nog dit zomerseizoen onze poorten en nemen je tot die tijd vast mee op reis door onze wereld. Want man, wat is die wereld mooi! 

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief