Hema Delfzijl

Hema Delfzijl heeft een breed en gevarieerd assortiment en staat met het gezelligste Hema team klaar om onze klant op 1 te zetten. HEMA maakt het dagelijks leven graag leuker en makkelijker met producten die uitblinken in bijzondere eenvoud.

Neem alvast een kijkje

Toppers
De ECHTE HEMA TOPPERS zoals de rookworst, tompouce en nu zeer trendy onze nieuwe Back 2 School series zijn natuurlijk onmisbaar in onze Hema. Deze zomer zal onze softijs een nieuwe HEMA TOPPER worden.  

Keuken
In onze Hema Keuken kunt u genieten van verse sappen, salades, soepen, onze welbekende broodjes en snacks in een sfeervolle omgeving. Zeg nu zelf; welke lunchroom heeft een daadwerkelijke STAMtafel met boom!?

Thuis
Voor thuis kunt u natuurlijk onze robuuste koffie meenemen. Met daarbij het lekkerste gebak, zoals de frisse aardbeislagroom vlaai, de lekkerste appeltaart of de verrassende citroen kokos schuimtaart.


Graag maken we het dagelijks leven van mensen leuker en makkelijker. Zonder dat ze daar veel voor hoeven te betalen. Want een goede kwaliteit en een verrassend design moet voor iedereen betaalbaar zijn. Wie en waar je ook bent.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief