De Drie Gezusters

De Drie Gezusters

Welkom bij De Drie Gezusters – Grand Café & Terras! Groningen en De Drie Gezusters zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Neem alvast een kijkje

Het verhaal gaat dat de drie dochters van Peter Stuyvesant, voormalig bestuurder van New York, niet konden aarden in de Victoriaanse tijd door…

Lees verder

Het verhaal gaat dat de drie dochters van Peter Stuyvesant, voormalig bestuurder van New York, niet konden aarden in de Victoriaanse tijd door de strenge fatsoensnormen en het conservatisme. Op een goed moment namen de drie dochters hun intrede in het statige steenhuis op deze plek, dat reeds dateert uit het jaar 1225. Aan de voet van d’Olle Grieze maakten zij destijds al kennis met de echte Groningse gastvrijheid. Sindsdien is er veel gezelligheid te bekennen in ons karakteristieke pand aan de Grote Markt en dat is door de jaren heen nooit veranderd. Met respect voor onze rijke historie eren wij de drie zusjes vandaag de dag nog steeds en draagt ons Grand Café vol trots de naam De Drie Gezusters. Zowel binnen in ons sfeervol ingerichte Grand Café als buiten op ons verwarmde terras is het mogelijk om gezellig en intiem te genieten van koffie- en theespecialiteiten, lunch, diner en een lekkere borrel!

Lees minder