Forum Groningen

Het Forum is een spectaculair gebouw aan de Nieuwe Markt. Een ontmoetingsplaats voor nieuwsgierige mensen, met exposities, films, (literaire) evenementen, talkshows, de bibliotheek, horeca, de Groningen Store (VVV) en meer.

Neem alvast een kijkje

Het modern ontworpen Forum dient als ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers van de stad. Parkeer je auto of fiets in de garages onder de g…

Het modern ontworpen Forum dient als ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers van de stad. Parkeer je auto of fiets in de garages onder de grond en ga gemakkelijk te voet verder. Wanneer je het Forum betreedt wordt je van alle kanten begroet door het licht. Beneden vind je de Groningen Store (VVV) waar je alles over (je bezoek aan) Groningen te weten kan komen en waar allerlei items te koop zijn die een speciale binding hebben met stad en provincie. Laat je vervolgens meenemen door de roltrappen en ontdek op elke verdieping weer iets nieuws. Het programma is zeer divers. Van ontbijt tot diner, van boek tot film. Van studieplek tot allerlei culturele activiteiten. En breng zeker een bezoekje aan het dak. Vanaf hier heb je een weids uizicht over stad en provincie. Je kan overal de hele dag terecht. Ook met je kinderen. Ze zullen je dankbaar zijn. Onder het motto 'Verken de wereld, ontmoet de toekomst' verveel jij je geen moment in het Forum. 

Openingstijden

  • Dagelijks

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief