Wadlopen en lunchen

Altijd al een keer willen wadlopen? Met deze wadlooptocht beleef je alle facetten die het Wad ons te bieden heeft. Van mooie vergezichten, stiltes, een overweldigende natuur tot zeehonden in het wild. Van oudsher is Pieterburen de plek om te komen wadlopen. In Pieterburen bruist de Waddenzee en het wadloop gevoel.

  • Wadlooptocht van 3,5 uur
  • Incl. 2x koffie/thee, taart & lunch
  • €27,75 p.p.

Boek nu


Tijdens het wadlopen passeer je kwelders, slikvelden, zandbanken en geulen. Je zakt soms tot je knieën in het slik en af toe moet je door een geul waden. Het is zo nu en dan even doorzetten, maar wat is wadlopen toch prachtig.

Wadloopwinkel

Je meld je in de receptie annex wadloopwinkel aan de hoofdstraat 84 in Pieterburen. Hier kan je eventueel wadloopschoenen huren en andere wadloopspulletjes kopen.

Après-Wad bar

Om in de wadloopstemming te komen draait er hier een korte film over de te lopen wadlooptocht en is er koffie/thee met appelgebak. Tevens zijn hier toilet mogelijkheden.

Waddenrestaurant

Van al dat wadlopen krijg je natuurlijk wel trek. Bij terugkomst in Pieterburen staat er een tafeltje voor jullie klaar om lekker na te genieten met een uitgebreide lunch. Het is natuurlijk afhankelijk van het tijdstip waarop het wadlopen vertrekt, dus het kan ook zijn dat je vooraf gaat lunchen