Wadlopen en lunchen

Altijd al een keer willen wadlopen? Met deze wadlooptocht beleef je alle facetten die het Wad ons te bieden heeft. Van mooie vergezichten, stiltes, een overweldigende natuur tot zeehonden in het wild. Van oudsher is Pieterburen de plek om te komen wadlopen. Hier bruist de Waddenzee en het wadloopgevoel.

  • Wadlooptocht van 3,5 uur
  • Incl. 2x koffie/thee, taart & lunch
  • €27,75 p.p.

Boek nu


Tijdens het wadlopen passeer je kwelders, slikvelden, zandbanken en geulen. Je zakt soms tot je knieën in het slik en af toe moet je door een geul waden. Het is zo nu en dan even doorzetten, maar dat maakt het wadlopen zo bijzonder.

Wadloopwinkel

Je meld je in de receptie annex wadloopwinkel aan de Hoofdstraat 84 in Pieterburen. Hier kan je eventueel wadloopschoenen huren en andere wadloopspulletjes kopen.

Après-Wad bar

Om in de wadloopstemming te komen draait er hier een korte film over de te lopen wadlooptocht en is er koffie/thee met appelgebak. Tevens kan je hier even naar het toilet.

Waddenrestaurant

Van al dat wadlopen krijg je natuurlijk wel trek. Bij terugkomst in Pieterburen staat er daarom een tafeltje voor jullie klaar om lekker na te genieten met een uitgebreide lunch. Of je luncht voor of na het wadlopen, is afhankelijk hoe laat je met je wandeltocht begint.