B&B - Sauna D’Olle Pastorie en vakantiehuis

Bed & Breakfast D’Olle Pastorie in Vierhuizen is een knusse plek om te verblijven en een ideale uitvalsbasis voor leuke activiteiten in het Waddenkustgebied. Er is ook een vrijstaande vakantiewoning (met sauna's) te huur.

Neem alvast een kijkje

Het dorpje Vierhuizen in het noorden van Groningen ligt vlakbij het Lauwersmeergebied en de Wadden, hier ervaar je serene rust. In het centrum…

Het dorpje Vierhuizen in het noorden van Groningen ligt vlakbij het Lauwersmeergebied en de Wadden, hier ervaar je serene rust. In het centrum van het dorp, aan de Hoofdstraat zit B&B D’Olle Pastorie van uitbaters Marten en Irene Japenga. De B&B is gevestigd in de oude pastorie van het kerkje van Vierhuizen en die sfeer heeft het nog steeds. Er zijn vier sfeervolle slaapkamers ingericht die variëren van tweepersoons kamers tot een royale familiekamer. De kamers zijn los te reserveren, maar wanneer je er even met de familie of met vrienden tussen uit wilt is het ook mogelijk alle kamers gelijktijdig te huren als een soort vakantiehuis. Wanneer je de kamers allemaal huurt kun je, naast de woonkamer en eetkamer voor de gasten, ook gebruik maken van de royale keuken in totale privacy en intimiteit. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt klaar met verschillende streekproducten, vers fruit, verse sappen en uiteenlopende soorten broodbeleg. Naast de B&B zit ook een vrijstaand appartement met sauna gelegen in de ruime, volgroeide, groene tuin van de pastorie. Het appartement is van alle gemakken voorzien en beschikt over zowel een infrarood-sauna en een hout gestookte Finse sauna. Of je met familie, vrienden of alleen op pad gaat, D’Olle Pastorie is een ideale plek om te overnachten.

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief