Rustpunt Starkenborgh Paviljoen

Bij het Rustpunt: Starkenborgh Paviljoen van harte welkom! Het Starkenborh Paviljoen is onderdeel van zorginstelling ‘Werken Metzorg’

Neem alvast een kijkje

Locatie

Winsumerweg 1
9738 TC Groningen
Plan je route

Wij bieden u een plek waarbij gezellig samen met ons of op u zelf rustig een bakje koffie of thee kunt komen halen, daarbij hebben wij een kleine keuken waarbij divers lekkers is te bestellen, dit wordt dan door onze deelnemers bereid. Wij hebben een dagbesteding waar veel dingen gemaakt en gekweekt worden waaronder diverse buitenplanten, tuinkruiden, groenten en veel soorten muntthee. Bij ons kan u gezellig rondkijken, kopen en u laten verrassen door alle activiteiten die hier plaatsvinden.

Werken Metzorg is een organisatie die hun deelnemers (volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt) een zinvolle en productieve daginvulling aanbied. Wij hebben onder andere een kwekerij, kaarsenmakerij, houtkloverij, keramiekafdeling, houtwerkplaats en een klussendienst die klussen uitvoert bij mensen thuis. Wij hopen dat u bij ons rust en ontspanning vind en dat u verder reist met volle fietstassen.

Het Rustpunt is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief