Zwembad de Breede

Een verwarmd openluchtzwembad met duikplanken en een peuterbad. Dit alles omringt door een prachtige zonneweide met speeltoestellen.

Neem alvast een kijkje

Gezellig openluchtzwembad in Noord-Groningen. 20 km boven de stad Groningen, zeer centraal gelegen in de Provincie. U heeft toegang tot een p…

Gezellig openluchtzwembad in Noord-Groningen. 20 km boven de stad Groningen, zeer centraal gelegen in de Provincie. U heeft toegang tot een prachtig mooi verwarmd openluchtzwembad met duikplanken en een peuterbad. Dit alles omringt door een prachtige zonneweide met speeltoestellen. Er is een apart veld voor de voetballers onder ons. Het zwembad ligt op veilige afstand gelijk naast de camping (daar is ook de receptie v/d camping). Ook is er toezicht van badpersoneel. Binnen de openingstijden kunt U hier vrij gebruik van maken. Voor kinderen van onze kleine gasten zijn er veel speeltoestellen zoals een grote ingegraven trampoline, kabelbaantje, glijbaan (hoog en laag), schommels, zandbak, klimboog, zandmolen, speelhuisje, duikelrek en het veelgebruikte knikkerpotje. In de omgeving In de omgeving is het prachtig om te wandelen en te fietsen. Ook een bezoek aan de zeehondencrèche in Pieterburen is 1 van de mogelijkheden. Of wat dacht u van een kweldertocht op de wadden (vanaf 7 jaar) of voor de wat oudere een echte wadlooptocht. Ook een rondvaart over het wad is mogelijk. U kunt heel goed uitstapjes maken naar Schiermonnikoog, Ameland of het Duitse Waddeneiland Borkum. Het openluchtmuseum in het dorp is zeker een bezoek waard. 

Openingstijden

  • Elke maandag 07.00 - 16.45 uur
  • Elke dinsdag 07.00 - 19.45 uur
  • Elke woensdag 07.00 - 19.45 uur
  • Elke donderdag 07.00 - 19.45 uur
  • Elke vrijdag 07.00 - 19.45 uur
  • Elke zaterdag 10.30 - 16.45 uur
  • Elke zondag 13.00 - 16.45 uur

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief