Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier is een gezellige familiecamping in Niebert (Groningen, Nederland), met jaarplaatsen voor stacaravans en een aantal kampeerplaatsen voor toercaravans en/of tenten.

Neem alvast een kijkje

In de omgeving van de camping is veel te doen. U kunt hier prachtige wandel- en fietstochten maken, vissen, gezellig winkelen, of een dagje na…

In de omgeving van de camping is veel te doen. U kunt hier prachtige wandel- en fietstochten maken, vissen, gezellig winkelen, of een dagje naar de Waddeneilanden. Ook voor uitstapjes met kinderen is er keus genoeg. Maar voor een fijne tijd hoeft u natuurlijk niet perse op stap te gaan. De camping heeft verschillende faciliteiten waardoor het hier heerlijk vertoeven is voor groot en klein. Geniet van de rust op uw eigen ruime staanplaats, bijvoorbeeld lekker met een boek of krant in het zonnetje, terwijl uw (klein)kinderen zich vermaken op een van de speelattributen op de camping. Heeft u zin in een praatje dan is er altijd wel een medekampeerder te vinden voor een kopje koffie. In de recreatieruimte treffen onze gasten elkaar regelmatig voor een potje klaverjassen of een avondje met live muziek. Ideaal is de recreatieplas met zandstrandje op de camping. Zwemmen, zonnen, zandkastelen bouwen of overgooien met de bal, het kan hier allemaal! Tijdens de schoolvakantie is er een recreatieteam aanwezig die de kinderen bezig houdt met activiteiten, zoals knutselen, playbackshow, zeepvoetbal en levend ganzebord. Een verblijf op Recreatiepark Westerkwartier staat garant voor veel waterplezier. De camping beschikt over een buitenzwembad en over een recreatieplas met zandstrand. Het buitenzwembad (3,5 bij 7 meter) is ideaal om even af te koelen op warme dagen en wordt ook regelmatig gebruikt bij de activiteiten op de camping. Ideaal is de recreatieplas (4000m2) met zandstrand op de camping. Zwemmen, zonnen, zandkastelen bouwen of overgooien met de bal, het kan hier allemaal!  

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief