B&B de Boerenakkers

Een gezellig appartement dat centraal ligt in het Noorden van Nederland. Het appartement bevindt zich op 15 minuten van de stad Groningen. Het prachtige Westerkwartier kenmerkt zich door het indrukwekkende coulissenlandschap.

Neem alvast een kijkje

Een gezellig appartement dat centraal ligt in het Noorden van Nederland. Het appartement bevindt zich op 15 minuten van de stad Groningen. Het Westerkwartier kenmerkt zich door het prachtige coulissenlandschap. De provincies Drenthe en Friesland liggen om de hoek. Op een half uur rijden vindt u het Lauwersmeergebied waar vandaan ook de boot naar Schiermonnikoog vertrekt. 

De bed & breakfast ligt in een apart gebouw buiten ons woonhuis en heeft een eigen ingang. Het appartement beschikt over één grote slaapkamer en twee kleine slaapkamers met elk een eenpersoonsbed. Het appartement heeft een eigen ingang die toegang geeft tot de woonkamer, keuken, badkamer met toilet en slaapkamer. Er is een kinderstoel aanwezig. Binnen mag niet gerookt worden, maar buiten wel. 

Openingstijden

  • Elk jaar op de 18e van januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november en december

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief