Atelierroute de Beetse en ter Borg 2024

Langs de hele Beetserweg en in ter Borg, gelegen in het mooie Westerwoldse landschap nabij Sellingen, is een route uitgezet langs 14 locaties waar 41 kunstenaars in diverse disciplines hun werk laten zien, en waar je de kunstenaar ook kunt ontmoeten.

Neem alvast een kijkje

Locatie

Atelierroute de Beetse en ter Borg
Beetserweg en ter Borg
9551VE Sellingen
Plan je route

Meer informatie

De atelierroute de Beetse en ter Borg vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024. Langs de hele Beetserweg en in ter Borg, gelegen i…

De atelierroute de Beetse en ter Borg vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024. Langs de hele Beetserweg en in ter Borg, gelegen in het mooie Westerwoldse landschap nabij Sellingen, is een route uitgezet langs 14 locaties waar 41 kunstenaars in diverse disciplines hun werk laten zien, en waar je de kunstenaar ook kunt ontmoeten. Er is dit jaar weer een inspirerende route, met meer locaties, meer kunstenaars en nog meer diversiteit dan in vorige edities! Ook is er een thematentoonstelling in het kerkje Opwaarts in de Beetse te zien. Hier laten de deelnemende kunstenaars elk een werk zien gebaseerd op het thema " Out of the box". Er is werk te zien van leerlingen van basisscholen in Sellingen en Jipsinghuizen samengevoegd in twee grote objecten in het Openluchttheater "de Barkhoorn" dat dit jaar ook een locatie is gedurende de route. Een en ander wordt zoals gebruikelijk weer omlijst door live-muziek, is de catering niet vergeten en zijn er ook sanitaire voorzieningen. De route is ongeveer 8 kilometer lang, en leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Alle locaties zijn ook per auto te bereiken, maar we verzoeken de automobilisten zoveel mogelijk op de aangegeven parkeerplaatsen te parkeren. Alle informatie over de locaties, de kunstenaars en de muziek zijn te vinden op onze website www.atelierroutedebeetseterborg.nl, net als de routekaart. Ook kunt u onze Facebookpagina raadplegen! De route is gratis toegankelijk en geopend van 11.00 tot 17.00.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 3 augustus 2024 t/m 4 augustus 2024 11.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief