Groningen items voor studenten

Groningen is natuurlijk bij uitstek een studentenstad. Wil jij goed voor de dag komen tijdens je college? Trakteer jezelf (of je huisgenoten) dan op de allerleukste Groningen items. Want als je dan toch aan de bak moet, dan toch het liefst met een toffe tas op je rug? 

Home away from home t-shirt

Waar je ook vandaan komt. Laat zien dat je een trotse Groninger bent met dit t-shirt. Want je hoeft hier niet geboren te zijn, Groninger kun je worden. Verkrijgbaar voor heren en dames. 

Bekijk

Nuchter t-shirt

In Groningen zijn we nuchter. Of je nou zit te studeren in de UB of een biertje drinkt in de kroeg. Het zit in ons karakter. Verkrijgbaar voor heren en dames.

Bekijk

Er gaat niets boven sweater

Gek op Groningen? Zeg het met je sweater. Want er gaat niets boven deze lekker zachte trui, gemaakt van 100% biologisch katoen. Met daarop jouw favoriete slogan. Verkrijgbaar in verschillende typisch Groningse kleuren. 

Bekijk

Rugtas

Small talk and big ideas, je draagt ze in deze retro rugtas altijd bij je. Net als je laptop, want speciaal daarvoor is een extra zacht vakje ingericht. Hij is er in twee typisch Groningse kleuren: wad en nachthemel blauw.

Bekijk

Notitieboekje

Altijd handig om bij je te hebben voor college aantekeningen, spontane krabbels of boodschappenlijstjes. 

Bekijk

Linnen tas XL

Doodstil, Hongerige Wolf, Jipsingboermussel? Voor de gemiddelde Nederlander zijn dit loze kreten. Maar Groningers weten dat het hier om  merkwaardige Groninger plaatsnamen gaat. En dat op een extra grote tas, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dat had je zeker Nooitgedacht?

Bekijk

Meer?

Meer Groningen items voor jezelf of om cadeau te doen, vind je in de Groningen Store in het Forum en in de webshop

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief