Groningen items voor studenten

Groningen is natuurlijk bij uitstek een studentenstad. Wil jij goed voor de dag komen tijdens je college? Trakteer jezelf (of je huisgenoten) dan op de allerleukste Groningen items. Want als je dan toch aan de bak moet, dan toch het liefst met een toffe tas op je rug? 

T-shirt VAAF

Groningen, artistiek en fietsvriendelijk, bekend om de eierbal. Dit kunstzinnige t-shirt, ontworpen door VAAF, vat dat alles samen. Een must-have die de schoonheid van Groningen uitdraagt.

Bekijk

#KonMinder T-shirt

Dat kon zeker minder. Dit lekker zachte T-shirt is gemaakt van 100% biologisch katoen. En daarop schittert een gevleugelde Groningse uitspraak á la nu in een typisch Groningse kleur.

Bekijk

Hoodie Groningen

Laat je hoodie spreken. Waar je ook bent, het is meteen duidelijk waar je roots liggen. Of je nu de deur uitgaat of thuis op de bank relaxt, deze trui biedt altijd comfort en een stukje van jouw verhaal.

Bekijk

Notitieboekje

Altijd handig om bij je te hebben voor college aantekeningen, spontane krabbels of boodschappenlijstjes. 

Bekijk

Draagtas Groningen by VAAF

Groningen is gek, artistiek. Een fietsstad, shoppingstad en ook de geboorteplaats van de eierbal. Je zou het zo niet zeggen, maar dit alles is verwerkt in deze kunstzinnige linnen tas. Sowieso een pareltje om te hebben. Maar dat ‘ie ook nog eens de mooiste stad van Nederland representeert, maakt hem onweerstaanbaar.

Bekijk

Meer?

Meer Groningen items voor jezelf of om cadeau te doen, vind je in de Groningen Store in het Forum en in de webshop

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief