Items voor een bezig bijtje

Aan de studie of aan het werk? Met deze toffe items kom jij je dagen wel door. Schrijf je ideeën op, gooi je spullen in een rugtas of trotseer weer en wind. De Groningen Store heeft alles voor bezige bijtjes. 

To go beker - € 9,99

Je drinken is net wat lekkerder als het uit een Groningse beker komt. Met deze handige to go beker kun je ook onderweg genieten van warme koffie of thee.

Bekijk

Notitieboekje – € 9,95

Briljante ideeën en mooie verhalen zijn er om opgeschreven te worden. Vooral als ze in Groningen ontstaan zijn natuurlijk. Dit notitieboekje van eco-vriendelijk kurk nodigt uit om ze direct op te schrijven. Er gaat natuurlijk niets boven nieuwe ideeën.

Bekijk

Verjaardagskalender - € 9,99

Vergeet je in de drukte van je leven snel de verjaardagen van je vrienden en familie? Dan kan je deze toffe verjaardagskalender wel gebruiken. Je ontdekt iedere maand een nieuw stukje Groningen. Van de natuur in Westerwolde tot de schoonheid van de Wadden. Gelukkig ben je in Groningen.

Bekijk

Rugtas - € 49,95

Small talk and big ideas, je draagt ze in deze retro rugtas altijd bij je. Net als je laptop, want speciaal daarvoor is een extra zacht vakje ingericht. Hij is er in twee typisch Groningse kleuren: wad en nachthemel blauw.

Bekijk

Pen – € 1,50

Schrijven met een goed gevoel. Dat doe je met dit sterk staaltje schrijfwaar. Een pen die niet alleen lekker stevig in de hand ligt, maar ook nog eens gemaakt is van eco-vriendelijke materialen.

Bekijk

VAAF Tas - € 9,99

Als stad is Groningen gek en artistiek. Het is een fietsstad, shoppingstad en ook de geboorteplaats van de eierbal. Je zou het zo niet zeggen, maar dit alles is verwerkt in deze kunstzinnige linnen tas. Sowieso een pareltje om te hebben. Maar dat ‘ie ook nog eens de mooiste stad van Nederland representeert, maakt hem onweerstaanbaar.

Bekijk

Espressokopje - € 6,50

Kan je wel een oppepper gebruiken? Pak een bakje koffie. Uit dit kleinste kopje uit de Groninger mokkenserie drink je de lekkerste (dubbele) espresso’s of babyccino’s. Na een bakje kan jij de rest van de dag weer vooruit.

Bekijk

Uitwisbaar notitieboek - € 19,99

Altijd handig om bij je te hebben voor aantekeningen, spontane krabbels of belangrijke zaken die anders vergeten worden. Notitie niet meer nodig? Dan haal je hem met een doekje zo weg. Je kan je Bambook eindeloos blijven gebruiken. Je hebt geen papier meer nodig, wel zo duurzaam.

Bekijk

Bijenwasdoek - € 7,99

Een bezig bijtje moet natuurlijk ook eten. Bewaar jouw snackgroente, brood, kaas en koekjes in de Bijrol bijenwasdoek. Dit milieuvriendelijke alternatief voor plastic en aluminium houdt jouw etenswaar kakelvers.

Bekijk

Paraplu – € 18,99

Je zou het niet denken, maar zelfs in Groningen schijnt niet altijd de zon. Sterker nog: soms komt de regen met bakken uit de hemel. Met deze stevige paraplu’s trotseer je weer en wind, over dijken en wierden. Zo blijf jij een droge Groninger.

Bekijk

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief