Items voor een bezig bijtje

Aan de studie of aan het werk? Met deze toffe items kom jij je dagen wel door. Schrijf je ideeën op, gooi je spullen in een rugtas of trotseer weer en wind. De Groningen Store heeft alles voor bezige bijtjes. 

To go beker - € 9,99

Je drinken is net wat lekkerder als het uit een Groningse beker komt. Met deze handige to go beker kun je ook onderweg genieten van warme koffie of thee.

Bekijk

Notitieboekje – € 9,95

Briljante ideeën en mooie verhalen zijn er om opgeschreven te worden. Vooral als ze in Groningen ontstaan zijn natuurlijk. Dit notitieboekje van eco-vriendelijk kurk nodigt uit om ze direct op te schrijven. Er gaat natuurlijk niets boven nieuwe ideeën.

Bekijk

Verjaardagskalender - € 9,99

Vergeet je in de drukte van je leven snel de verjaardagen van je vrienden en familie? Dan kan je deze toffe verjaardagskalender wel gebruiken. Je ontdekt iedere maand een nieuw stukje Groningen. Van de natuur in Westerwolde tot de schoonheid van de Wadden. Gelukkig ben je in Groningen.

Bekijk

VAAF Tas - € 9,99

Als stad is Groningen gek en artistiek. Het is een fietsstad, shoppingstad en ook de geboorteplaats van de eierbal. Je zou het zo niet zeggen, maar dit alles is verwerkt in deze kunstzinnige linnen tas. Sowieso een pareltje om te hebben. Maar dat ‘ie ook nog eens de mooiste stad van Nederland representeert, maakt hem onweerstaanbaar.

Bekijk

Mok Met suiker - €9,99

Deze mok spreekt boekdelen. Koffie of thee met suiker smaakt hieruit nóg lekkerder. Zonder suiker is de mok trouwens ook best zoet. Ach, vul hem vooral met wat je zelf graag drinkt. Hij blijft toch wel leuk.

Bekijk

Notitieboek Big Ideas - €9,95

Briljante ideeën en mooie verhalen zijn er om opgeschreven te worden. Vooral als ze in Groningen ontstaan zijn natuurlijk. Dit notitieboekje van eco-vriendelijk kurk nodigt uit om ‘small talk & big ideas’ direct op te schrijven. 

Bekijk

Paraplu – € 14,99

Je zou het niet denken, maar zelfs in Groningen schijnt niet altijd de zon. Sterker nog: soms komt de regen met bakken uit de hemel. Met deze stevige paraplu’s trotseer je weer en wind, over dijken en wierden. Zo blijf jij een droge Groninger.

Bekijk

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief