Sustainable Moments Festival

Kleer'nZooi XXL

Zaterdag 7 oktober - Leuke kleding hoeft helemaal niet gloednieuw te zijn. Ook in tweedehands kleding kan je er geweldig uitzien. De Kleer'nZooi XXL markt barst van de toffe kleren. Je ontdekt er ook dat je kleding niet per sé hoeft te kopen, maar dat je ze ook gewoon kunt huren. Zo kan je voor dat ene feestje precies de goede outfit halen, zonder het direct aan je garderobe toe te toevoegen. Het grote voordeel: de nieuwste kleding draagt iedereen al, met deze outfit ben jij uniek.

Lees meer

Shoppen zonder Sh*t

Donderdag 12 oktober & vrijdag 13 oktober - Er zijn tal van groene adressen in de stad. Ontdek deze parels tijdens de leerzame wandelroute 'Shoppen zonder Sh*t'. Twee Groene Groningers zullen je meenemen langs inspirerende ondernemers uit de Duurzame Stadsgids. Luister naar hun verhaal omtrent duurzaamheid, doe inspiratie op of neem wat leuks/lekkers mee voor thuis.

Lees meer

Paddodiner

Donderdag 12 oktober & vrijdag 13 oktober - Wist je dat paddenstoelen een duurzame bron van eiwit zijn? Tijdens het Paddodiner neemt kok Kee van de Keeterij je mee op een culinaire reis vol verrassingen. Je kan genieten van een 9-gangen diner waarin je kennismaakt met de vormen, smaken en geuren van paddenstoelen. Ook is het mogelijk om er een bijpassend wijnarrangement bij te nuttigen. Dit wil je proeven!

Lees meer

Duurzame markt

Donderdag 12 oktober – Ook in het UMCG zijn ze bezig om zo duurzaam mogelijk te opereren. Ben je benieuwd naar de duurzame ontwikkelingen in het grootste universitaire ziekenhuis van Nederland? Kom dan naar de duurzame markt. Green Teams en de werkgroepen Duurzaam UMCG zullen je er meer over vertellen.

Lees meer

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief