Uitbreiding kunstroute

Groningen heeft zoveel moois te bieden, dat we nog kilometers door kunnen gaan. En dat doen we dan ook. Voeg een van onderstaande extra slingers toe aan je route en je ziet nóg meer van Stad. De buurt rondom het Noorderplantsoen bijvoorbeeld. Of ga richting het rauwe Suikerunieterrein. Misschien ben je benieuwd naar de wijsheid uit het Oosten in Oosterpark en de Oosterpoortwijk. Het kan allemaal.

De extra routes bewandel je als aanvulling op de route. Je begint dus in de reguliere route en komt daar ook weer terug. Zo mis je niks. 

1. Richting 't Noorden

Je verkent de buurt rondom het Noorderplantsoen. Uiteraard zie je iets van het park, maar vooral de omgeving eromheen. Ook gaan we richting het rauwe terrein rondom Simplon. Een iconisch stukje van de stad met oude, maar ook veel nieuwe invloeden. Deze extra lus is een aanvulling op de reguliere route. Na het bekijken van de vrouwenbuste, heb je de mogelijkheid om dit extra ommetje toe te voegen. Je bewandelt dit extra stuk en gaat erna weer verder met de off the beaten track route. 

Lengte: ± 5km 
Duur: 1 uur / 1,5 uur 

Ga je mee?

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief