Restaurants en cafés in Groningen

Wat zoek je

Sorteer op:

148 resultaten

Groningen

McDonald’s kom je overal tegen. Wereldwijd zijn er meer dan 34.000 restaurants in meer dan 120 landen. Miljoenen mensen brengen dagelijks een bezoek aan onze restaurants.
Restaurant

Groningen

Cervantes is een tapas-restaurant naar typisch Spaans voorbeeld. Dé plek om kennis te maken met de gastronomische gewoontes van de verschillende Spaanse streken. Kleine hapjes, van albongidas en allioli tot Serranoham en heerlijke vis- en vleesgerechtjes.
Restaurant

Noordlaren

Herberg en Restaurant de Blankehoeve ligt tussen het Noordlaarderbos en het Zuidlaardermeer. Het rond 1850 gebouwde landhuis dat midden op de Hondsrug staat, is een ideale uitvalsbasis om op verschillende manieren van de Groningse natuur te genieten.
Restaurant

Groningen

Met de Franse keuken als basis kookt onze keukenbrigade gerechten met elke dag (h)eerlijke verse producten.
Restaurant

Groningen

Al 30 jaar is De Toeter een begrip in de stad Groningen. Wat startte als een muziekcafé is nu uitgegroeid tot een bijzonder kwalitatief whisk(e)y- en speciaalbiercafé. De gezellige indeling, de ruime bar en de decoratieve koperblazers maken De Toeter tot een aangenaam café om heerlijk te genieten. De Toeter heeft de beschikking over 19 tappunten, meer dan 200 flesbieren en ruim 350 single malt whisk(e)y’s. De Toeter schenkt ook bieren uit eigen microbrouwerij Rockin' Ludina Brewery, gebrouwen in het schip tegenover De Toeter. Dit grote aanbod heeft in combinatie met de gastvrijheid en professionele service geleid tot diverse waarderingen. De Toeter staat in 2018 op de 18e plek in de ‘Misset Café Top 100' en is daarmee provinciewinnaar. Het café is de trotse ambassadeur van Pilsner Urquell, die een Urquelltap geplaatst heeft die uniek is in Groningen en Orval. Eind 2010 is het café verkozen tot 'Beste Single Malt Whiskyhorecagelegenheid van Nederland' en als klap op de vuurpijl is De Toeter sinds kort trotse SMWS (The Scotch Malt Whisky Society) ambassadeur van Noord-Nederland op het gebied van whisky. Tevens kunt u in de zomermaanden heerlijk genieten op het Ludina terras tegenover De Toeter. Het Ludina terras heeft de Misset Horeca Terras Top 100 Nr. 1 publieksprijs gewonnen in 2016. Kortom...één en al genieten!
Café of Bar

Groningen

Wadapartja betekent simpelweg: "Wat apart, ja." Dat is wat een Groninger zou uitroepen als hij ergens binnenloopt of iets ziet dat hij eigenlijk niet direct kan plaatsen – iets wat bijzonder is.
Restaurant

Groningen

Restaurant Alacarte bevindt zich in de voormalige slaapvertrekken van het koninklijk onderkomen tref je nu een hedendaags restaurant met een spannende combinatie tussen historische elementen en moderne, strakke interieur lijnen.
Restaurant

Midwolda

In de schuur van de boerderij is restaurant Hermans Dijkstra gevestigd. Achter de boerderij is een appartementencomplex gebouwd.
Restaurant

Groningen

Aan de voet van de Martinitoren, op de Grote Markt, vind je De Kostery; een koffie– en theehuis met een uitgebreide lunchkaart, gevestigd in een prachtig 17e eeuws pand.
Restaurant

Groningen

The Pool Groningen streeft naar een relaxte en gezellige eet ervaring. Hapjes en drankjes zijn een belangrijk element voor speciale momenten en onvergetelijke avonden met vrienden.
Restaurant

Groningen

In de luwte van het centrum vindt je ons sfeervolle, met aandacht ingerichte restaurant.
Restaurant

Onderdendam

Bij Restaurant de Molenaar in Onderdendam kan u terecht voor een gezellige middag of avond uit én een bijzondere overnachting. Kom heerlijk lunchen of dineren op de begane grond van de oude molen van Onderdendam.
Restaurant

Groningen

Rock & roll op het bord! Hoe ervaren de chef ook is, hij blijft innoveren en steekt Nederlandse klassiekers graag in een modern jasje.
Restaurant

Midwolda

Op zoek naar een gezellig pannenkoekenhuis vlak bij Groningen of Winschoten?
Restaurant

Groningen

McDonald’s kom je overal tegen. Wereldwijd zijn er meer dan 34.000 restaurants in meer dan 120 landen. Miljoenen mensen brengen dagelijks een bezoek aan onze restaurants.
Restaurant

Groningen

Romantica bestaat uit één Ristorante en één Pizzeria die ieder op eigen manier de warme en intieme sfeer van Italië uitstralen.
Restaurant

Eelderwolde

Restaurant Groen staat symbool voor de prachtige natuur waarin het hotel te vinden is. Op een steenworp afstand ligt natuurgebied De Onlanden.
Restaurant

Groningen

Een oude ondernemer uit het westen zei ooit: Groningen (en Maastricht) zijn de ondergang van de vertegenwoordigers, als hij vertegenwoordigers uit de Randstad naar Groningen stuurde moesten ze door de grote afstand blijven overnachten.
Restaurant

Wagenborgen

Hotel Restaurant De Wagenbergh is landelijk gelegen in het dorp Wagenborgen in de gemeente Delfzijl. Het hotel heeft een gezellige bar en het restaurant biedt een uitstekende keuze aan gerechten.
Restaurant

Appingedam

Landhuis Ekenstein werd in 1648 gebouwd aan de weg langs het Damsterdiep. De eerste bewoners waren Johan Eeck en zijn vrouw Johanna Bernards. Eeck was arts en werd later burgemeester van Groningen.
Kasteel of Landhuis

Usquert

In de voormalige sluiswachterswoning van Noordpolderzijl, gelegen aan de voet van de zeedijk, is sinds jaar en dag het nostalgisch bruin café ’t Zielhoes gevestigd.
Restaurant

Groningen

“Waar Groningen begint”. Hotel Corps de Garde is een modern stijlvol stadshotel, gehuisvest in één van de mooiste en oudste panden van de stad Groningen.
Restaurant

Groningen

Four Rose’s, hét Mexicaanse restaurant in hartje Stad. Voor de grote en de kleine eter serveert Rose’s de lekkerste Mexicaanse- en Grillgerechten voor een schappelijke prijs.
Restaurant

Haren

Ons gastvrije 3 sterren hotel ligt perfect op korte afstand van de binnenstad van Groningen.
Restaurant