Restaurants en cafés in Groningen

Wat zoek je

Filter op:

Gebied
Thema

226 resultaten

  • Hotel Landgoed Ekenstein

    Hotel Landgoed Ekenstein

    Appingedam

    Hotel Landgoed Ekenstein bestaat al sinds de familie Eeck in 1648 een landhuis en boerderij liet bouwen aan het Damsterdiep.
    Restaurant

  • Hotel Restaurant Termunterzijl

    Hotel Restaurant Termunterzijl Hotel-restaurant

    Termunterzijl

    Dit prachtige, nieuwe, 26 kamers tellende hotel is een geweldige uitvalsbasis voor een overnachting, zowel zakelijk als privé, een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of gewoon een kopje koffie!
    VVV Informatiezuil

  • Fraeylemaborg

    Fraeylemaborg

    Slochteren

    De Fraeylemaborg ontstond voor 1300 als een sober steenhuis met dikke muren. In de 16de eeuw werd het gebouw uitgebreid, verfraaid en werd een slotgracht gegraven.
    Kasteel of Landhuis

  • De Basiliek

    De Basiliek

    Appingedam

    Kom gezellig eten op een unieke locatie bij Restaurant de Basiliek in Appingedam! Laat je verwennen door de chef, die van iedere maaltijd een ware smaakbelevenis maakt, terwijl je intussen van de klassieke omgeving van de Sint Nicolaaskerk geniet.
    Restaurant

  • Rooftop Merckt Eten & Drinken

    Rooftop Merckt Eten & Drinken Rooftop Merckt fine dining Groningen

    Groningen

    Bij Rooftop Merckt proef je Groningen van boven. Met ons heerlijke verrassingsmenu kies je voor een beleving op hoog niveau.
    Restaurant

  • Restaurant Nassau, Prinsenhof

    Restaurant Nassau, Prinsenhof

    Groningen

    In de meer rustieke zijvleugel van Prinsenhof kunt u culinair genieten op hoog niveau. De keuken van Nassau staat onder leiding van chef-kok Christian de Vries. Nassau is innovatief en krijgt lovende vermeldingen in onder andere de Michelingids.
    Restaurant

  • Dokjard brouw/bistro

    Dokjard brouw/bistro

    Groningen

    Aan de Noorderhaven, vroeger 'de Noorderwerf', is Dokjard gevestigd. Een bistro waar je bier kunt drinken, een avond lang kunt tafelen en genieten van #chefLollinga zijn creaties in combinatie met craftbier of lekker zelf kunt kiezen van ons bistro menu.
    Bierbrouwerij

  • Rooftop Merckt Eten & Drinken

    Rooftop Merckt Eten & Drinken Rooftop Merckt fine dining Groningen

    Groningen

    Bij Rooftop Merckt proef je Groningen van boven. Met ons heerlijke verrassingsmenu kies je voor een beleving op hoog niveau.
    Restaurant

  • Graansilo Eten & Drinken

    Graansilo Eten & Drinken Restaurant Graansilo Eten & Drinken

    Groningen

    Laat je verrassen door onze heerlijke gerechten, op één van de uniekste locaties in Groningen. Je kunt bij Graansilo Eten & Drinken terecht voor jouw (zaken)lunch, borrel én diner. Samen proeven, samen genieten.
    Restaurant

  • Pernikkel

    Pernikkel

    Groningen

    Pernikkel is hét restaurant in Groningen voor troepvrij, huisgemaakt en lokaal eten en drinken. Je kunt er 5 dagen per week terecht voor ontbijt, lunch, een borrel en kaasfondue.
    Restaurant

  • Herberg Onder de Linden

    Herberg Onder de Linden

    Aduard

    Steven & Tanja Klein Nijenhuis zijn sinds oktober 2016 de trotse nieuwe eigenaren van Herberg Onder de Linden. Na vier geweldige jaren in restaurant In de Molen in Onderdendam hebben ze de stap gemaakt en zijn ze verhuisd naar Aduard.
    Restaurant

  • Vive la Vie

    Vive la Vie

    Groningen

    Culinair genieten in hartje centrum bij Vive La Vie. Een gezellig en eigentijds restaurant. Geniet hier van een heerlijk verrassingsmenu die wordt bereid met verse producten van de hoogste kwaliteit.
    Restaurant

  • Baxbier Brouwerij

    Baxbier Brouwerij

    Groningen

    Bax Bier is een jonge Groningse brouwerij, bekend van moderne klassiekers als de Kon Minder en Koud Vuur. In hun brouwerij experimenteren ze naar hartenlust en produceren zo de mooiste bieren.
    Café of Bar

  • Bistro Refter

    Bistro Refter

    Winsum

    Sfeervolle bistro in het centrum van Winsum.
    Restaurant

  • Boerderij Hermans Dijkstra

    Boerderij Hermans Dijkstra

    Midwolda

    Boerderij Hermans Dijkstra is een boerderij met een museale functie. Daarnaast kan je er genieten van heerlijke diners van donderdag tot en met zondag. Tevens is het een evenementen, vergader én trouwlocatie.
    Erfgoed

  • Herberg-Restaurant Molenrij

    Herberg-Restaurant Molenrij

    Molenrij

    Herberg Restaurant Molenrij is een gezellig restaurant in het noorden van de provincie, waar ze de gerechten zo veel mogelijk met lokale producten bereiden. Naast dineren kan je hier ook blijven overnachten.
    Restaurant

  • Graansilo

    Graansilo

    Groningen

    Laat je verrassen door onze heerlijke gerechten, op één van de uniekste locaties in Groningen. Je kunt bij Graansilo Eten & Drinken terecht voor jouw (zaken) lunch, borrel én diner. Samen proeven, samen genieten.
    Restaurant

  • Paviljoen Sterrebos

    Paviljoen Sterrebos

    Groningen

    Culinair genieten in het groene hart van de stad. Ontdek de mogelijkheden die Paviljoen Sterrebos te bieden heeft. Vergaderen, lunchen, dineren of borrelen, het kan allemaal!
    Restaurant

  • Restaurant 't Ailand

    Restaurant 't Ailand

    Lauwersoog

    Restaurant 't Ailand is één al liefde voor de zee, de natuur en het Waddenland.
    Restaurant

  • Marenland Recreatie

    Marenland Recreatie

    Winsum

    Net boven Groningen in het gezellige Winsum vindt u Marenland Recreatie. Daar kunt u heerlijk overnachten aan het water. Ook een tip is om even lekker een hapje te drinken op het terras aan het water bij De jongens uit de buurt!
    Restaurant

  • Brasserie, Prinsenhof

    Brasserie, Prinsenhof

    Groningen

    In de brasserie ligt de oorsprong van het Prinsenhofcomplex. De Broeders van het Gemene Leven bouwden hier in 1436 hun toen nog kleine verblijf uit tot een heuse fraterkerk. Daarmee is de brasserie het centrum van Prinsenhof, en dat voelt u.
    Restaurant

  • Brussels Lof

    Brussels Lof

    Groningen

    Kaas, groenten, vis, schaal- en schelpdieren, vers, puur, simpel, vegetarisch, veganistisch, seizoenen en biologisch. Dat maakt Brussels Lof een uniek restaurant in het stadshart van Groningen.
    Restaurant

  • Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse

    Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse

    Midwolda

    Op zoek naar een gezellig pannenkoekenhuis vlak bij Groningen of Winschoten?
    Restaurant

  • Tante Til

    Tante Til

    Enumatil

    Tante Til is een gezellig koffie en theehuis midden in het pittoreske dorpje Enumatil. Hier kan je terecht voor een goede kop koffie of thee en lekkere zoetigheden.
    Restaurant

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief