Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Kloosterpop

Het bekende Feest4Daagse Heiligerlee evenement krijgt een nieuwe wending! Hoewel het festival nog steeds vier dagen duurt, ligt de focus op een fantastisch muziekfeest! Zet het vast in je agenda: 27 tot en met 30 juni 2024!

๐™‘๐™ค๐™ค๐™ง๐™—๐™š๐™ง๐™š๐™ž๐™™๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ค๐™ก๐™ค๐™ฅ ๐™œ๐™–๐™–๐™ฃ๐™™๐™š! Wij maken ons op voor weer een fan…

๐™‘๐™ค๐™ค๐™ง๐™—๐™š๐™ง๐™š๐™ž๐™™๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ค๐™ก๐™ค๐™ฅ ๐™œ๐™–๐™–๐™ฃ๐™™๐™š! Wij maken ons op voor weer een fantastische Kloosterpop! De naam van het evenement is veranderd, maar de activiteiten blijven zo goed als hetzelfde! Heb jij de data's al in je agenda gezet? We starten de Feest4Daagse met de welbekende ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ผ, vooral de laatste ronde is altijd erg in trek ! Een dag later is er de ๐—ž๐—น๐—ผ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ผ๐—ฝ ๐—™๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น! Geniet van de muzikale klanken van Mamma Maffia, Jammah Tammah Groove Express, De Pompers, Daredevils, The One and Only's en als klap op de vuurpijl DJ La Fuente! De volgende dag zijn er ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ๐˜€ voor de kids en hebben we in de avond onze ๐—ž๐—น๐—ผ๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ผ๐—ฝ ๐—™๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ป๐—ฑ! DJ Quintin gaat de avond opwarmen, vervolgens zal de band Millstreet on Stage het grootste deel van de avond muzikaal verzorgen. Maar er is meer! TikTok Tammo zal ook een spetterend optreden geven en Samantha Steenwijk komt langs om de avond nog specialer te maken. Zondag sluiten we samen de dag af met leuke ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป. ๐——๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ด๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ฎ ๐—ฒ๐—ป ๐—œ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief