DelfSail

Line-up

Line-up

Schepen

Schepen

Arrangementen

Arrangementen

Van 13 t/m 16 juni 2024 vindt de zevende editie van DelfSail plaats. Het maritieme festival met als thema ‘The legacy of the Seven Seas’ brengt niet alleen schepen, maar ook groot feest naar Delfzijl. Het tweede grootste Sailevenement van Nederland heeft een uniek karakter, lokale charme en een gratis progamma voor jong en oud. Kortom, een leuk uitje voor de hele familie.

'The Legacy of the Seven Seas'

Hijs de zeilen

Op 13 juni varen schepen vanuit alle windrichtingen de haven van Delfzijl binnen. Een galjoen, klipper of schoener, je kan ze allemaal bewonderen tijdens DelfSail. Eén zo'n enorm schip is al indrukwekkend, maar zoveel prachtige schepen bij elkaar is een hele andere ervaring. Stap aan boord van de schepen en waan je voor even op verre reizen over de zeven zeeën.

Lees meer

Meer dan een haven

Naast DelfSail valt er in Eemsdelta nog veel meer te beleven. Ga zelf het water op in het gebied van de Dollard en Waddenzee UNESCO Werelderfgoed. Breng een bezoek aan de hangende keukens van historisch Appingedam. Of ga op pad langs middeleeuwse kerken op eeuwenoude wierden. Ruimte en dynamiek komen hier samen. Zo ver het oog reikt.​ 

Als je er toch bent - deze uitjes zijn in de buurt

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief