Overnachten in Eemsdelta

Overnachten is nog nooit zo leuk geweest. Of je nu van luxe houdt of met minder genoegen neemt, in de regio Eemsdelta is voor iedereen wel wat te vinden. Slaap in het orgel van een oud kerkje in Zeerijp of laat jezelf helemaal in de watten leggen bij een spa in Loppersum. Waar je ook voor kiest, hier heb je de mooiste dromen. Slaap lekker.

B&B Vijgenhof | Dromen bij een synagoge

Appingedam - Aan de achterzijde van de oudste synagoge van Noord-Nederland is in het voormalige Joodse schooltje een Bed & Breakfast gevestigd. Geniet van de landelijke sfeer in de studio en kom tot rust in de privé stadstuin met terras. De voormalige synagoge kan je bezoeken in overleg met de gastvrouw. Culinair genieten doe je bij De Basiliek, het restaurant van dezelfde eigenaar.

Lees meer

B&B Landgoed Schoolland | Terug naar school

Garrelsweer – Landgoed Schoolland bestaat uit twee luxe appartementen waar je van alle gemakken voorzien bent. De appartementen zijn gevestigd in de oude peuterspeelzaal en de oude bibliotheek van de voormalige basisschool. Vanaf het landgoed ben je binnen de kortste keren in Groningen en Appingedam, maar ook de eigen omgeving is meer dan de moeite waard om te ontdekken. Pak een van de beschikbare fietsen en ontdek het Groninger land.

Lees meer

B&B De Kleine Antonius | Slapen in het orgel

Zeerijp - Heb je wel eens in een kerkje geslapen? In B&B De Kleine Antonius slaap je in het orgel in het witte kerkje van Zeerijp. De ideale plek voor liefhebbers van ruimte en rust. In de kerkzaal kan je lekker opwarmen bij een houtkachel of een stukje piano spelen. De kerk is helemaal voor jullie. Ideaal voor een romantisch weekendje weg.

Lees meer

Hotel Restaurant Termunterzijl | In het hart van de regio

Termunterzijl – Middenin het 250 zielen tellende dorp Termunterzijl vind je een Hotel-Restaurant met dezelfde naam. Het hotel is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de regio. Breng een bezoekje aan gemaal Rozema of neem een kijkje bij de Punt van Reide. Vanuit je kamer heb je een prachtig uitzicht over het dorp en bij helder weer kan je zelfs tot aan Duitsland kijken.

Lees meer

Hotel Spoorzicht | Helemaal ontspannen

Loppersum – In een authentiek pand in de historische kern van Loppersum vind je Hotel Spoorzicht & SPA. Het is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. De kamers zijn van alle luxe voorzien en er wordt alles aan gedaan om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Ontspan in de luxe spa en laat je helemaal in de watten leggen. Of eet een hapje in het restaurant. Hier is alles van een hoog niveau.

Lees meer

Ontdek ook

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief