Hotels, B&B's en meer in Eemsdelta

Wat zoek je

Thema

1 t/m 24 van 39 resultaten

 • Hotel Landgoed Ekenstein

  Hotel Landgoed Ekenstein
  Appingedam

  Restaurant

  Hotel Landgoed Ekenstein bestaat al sinds de familie Eeck in 1648 een landhuis en boerderij liet bouwen aan het Damsterdiep.


 • Hotel Restaurant Termunterzijl

  Hotel Restaurant Termunterzijl Hotel-restaurant
  Termunterzijl

  VVV Informatiezuil

  Dit prachtige, nieuwe, 26 kamers tellende hotel is een geweldige uitvalsbasis voor een overnachting, zowel zakelijk als privé, een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of gewoon een kopje koffie!


 • Schildmeer

  Schildmeer
  Steendam

  Natuurgebied

  Het Schildmeer is gelegen tussen Schildwolde en Overschild.


 • Logeren in Appingedam

  Logeren in Appingedam Zijgevel met kloostermoppen.
  Appingedam

  Vakantiehuisje

  Je kunt verblijven in het middeleeuws rijksmonument midden in het historische stadshart van Appingedam. Gouden Pand 4 is een middeleeuwse edele heerd en nog grotendeels opgetrokken uit kloostermoppen.


 • Eemshotel

  Eemshotel
  Delfzijl

  Restaurant

  Hoezo ver weg voor het mooiste uitzicht ter wereld? Net iets boven Groningen is een hoog en droog plekje met een super uitzicht. Een gebouw, hoog op palen gebouwd. Met een ongelooflijk mooi uitzicht over de Eems Dollard en de zeedijken van Duitsland.


 • B&B Oldenbosch

  B&B Oldenbosch
  Holwierde

  Erfgoed

  In de 14de eeuw wordt voor het eerst melding gemaakt van deze boerderij, maar waarschijnlijk gaat de historie nog verder terug. Het type bouw stamt namelijk uit de vroegste boerderijenbouw van Noord-Nederland.


 • Jachthaven 'Pleisterploats' Leermens

  Jachthaven 'Pleisterploats' Leermens
  Leermens

  Haven

  De Leermenstermaar en andere soortgelijke maren in de regio zijn tegenwoordig alleen nog geschikt voor de pleziervaart, maar werden vroeger drukbevaren door o.a. trekschuiten. In Leermens ligt een landelijk jachthaventje dat recent is opgeknapt


 • B&B kwelderland

  B&B kwelderland
  Delfzijl

  Bed and Breakfast

  Bed and Breakfast met 2 kamers, met elk 3 slaapplaatsen, in een rustige omgeving, ca. 2 km vanaf het centrum van Delfzijl. 2024 Delfsail www.delfsail.nl 13 t/m 16 juni 2024


 • B&B 't Veluws Diep

  B&B 't Veluws Diep
  Delfzijl

  Bed and Breakfast

  Kom zorgeloos genieten in onze comfortabele en sfeervolle Bed en Breakfast. Geniet van de rustieke omgeving en ontdek al dat moois dat Groningen te bieden heeft.


 • Logeeradres Maigret

  Logeeradres Maigret
  Delfzijl

  Architectuur

  Aan het eind van de Waterstraat links staat Hotel Boven Groningen. Dit hotel heet in het boek Hotel Noordooster; het logeeradres van Maigret.


 • Hotel Restaurant De Wagenbergh

  Hotel Restaurant De Wagenbergh
  Wagenborgen

  Restaurant

  Hotel Restaurant De Wagenbergh is landelijk gelegen in het dorp Wagenborgen in de regio Eemsdelta. Het hotel heeft een gezellige bar en het restaurant biedt een uitstekende keuze aan gerechten.


 • Bed & Breakfast Kalverliefde

  Bed & Breakfast Kalverliefde
  Zeerijp

  Bed and Breakfast

  Op een melkveebedrijf in Zeerijp (Groningen) is een 2 tot 4 persoons Bed & Breakfast gerealiseerd. Je bent dichtbij de koeien en al het moois wat Groningen te bieden heeft. De B&B is een complete vakantie woning


 • Hotel Restaurant de Boegschroef

  Hotel Restaurant de Boegschroef
  Delfzijl

  Restaurant

  Een modern en sfeervol Hotel/Restaurant gelegen aan de havenboulevard, met fraai (gedeeltelijk overdekt) terras met uitzicht op de haven. Door veel bedrijvigheid op, aan en in het water is er geen dag hetzelfde in ons hotel.


 • Camping Zeestrand

  Camping Zeestrand
  Termunterzijl

  Camping

  Uniek gelegen bijna op de zeedijk staan de havenhutten in de vrije natuur met uitzicht op de jachthaven en grazende schapen.


 • Landgoed Schoolland

  Landgoed Schoolland
  Garrelsweer

  Vakantiehuisje

  Luxe, rust en ruimte, dat zijn de juiste woorden voor deze grote vakantiewoning op slechts 20 a 25 autominuten van de bruisende stad Groningen. In de omliggende groene omgeving kun je goed fietsen, wandelen en de prachtige dorpen bekijken.


 • Jachthaven 't Dok

  Jachthaven 't Dok
  Delfzijl

  Haven

  Passanten uit Nederland en andere landen weten de haven door haar beschutte ligging aan het oude Eemskanaal, maar al te goed te vinden. De haven staat bekend om haar perfecte voorzieningen en hartelijke ontvangst van de gasten.


 • Camping Kiek op Dijk

  Camping Kiek op Dijk
  Bierum

  Camping

  Een gezellige, kleinschalige camping. Bierum is een prachtig wierdedorp met 590 inwoners, vlakbij de zee met een eigen strandje, gelegen aan verschillende fietsroutes.


 • Jachthaven Boei 12 Schildmeer

  Jachthaven Boei 12 Schildmeer
  Steendam

  Haven

  Aan de zuidoever van het Schildmeer ligt jachthaven Boei 12. De jachthaven is een prachtige uitvalsbasis voor mensen met een vaste ligplaats en voor passanten, daarnaast ook geschikt voor de zeil- en surfliefhebbers.


 • Hotel aan de Singel

  Hotel aan de Singel
  Delfzijl

  Hotel

  Bij Hotel Aan De Singel ligt onze focus op het speciaal maken van elk verblijf en u naar huis laten gaan met prachtige herinneringen.


 • Goudgenog

  Goudgenog
  Appingedam

  Vakantiehuisje

  Stap binnen in een historisch gebouw uit 1631, dat onlangs is gerenoveerd en geniet van de perfecte combinatie van geschiedenis en moderne comfort. Met gratis WiFi, een sfeervolle tuin en gelegen in het centrum van Appingedam biedt Goudgenog je een uni...


 • Boerderij de Diek'n

  Boerderij de Diek'n
  Zeerijp

  Lunchen

  Een warm welkom wacht je op Boerderij de Diek’n. Midden op het Hoogeland. Op 20 autominuten van de stad Groningen, tref je een oase van rust, ruimte en gastvrijheid. Weidse uitzichten, ondergaande zon en een sterrenhemel zoals je zelden nog ziet.


 • Vakantiewoning Olle Tjoard

  Vakantiewoning Olle Tjoard
  Termunten

  Vakantiehuisje

  Op het uiterste puntje van Nederland, daar vindt u vakantiewoning Olle Tjoard. De woning is eigendom van Het Groninger Landschap. Een comfortabele woning met vanuit de woonkamer een fantastisch uitzicht over de landerijen.


 • Hotel Spoorzicht & SPA

  Hotel Spoorzicht & SPA
  Loppersum

  Restaurant

  Hotel Spoorzicht & SPA combineert gastvrijheid, comfort, rust met culinaire verwennerij en sfeer. Een oase op het platteland waar hartelijkheid, de gerieflijke hotelkamers en fijne keuken inspireren.


 • Jachthaven Appingedam

  Jachthaven Appingedam
  Appingedam

  Haven

  In het centrum van de historische stad Appingedam ligt jachthaven Appingedam. Vanaf hier kun je heerlijk varen naar Groningen, Delfzijl, het Schildmeer en zelfs de Waddenzee en verder.


Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief