Groningen City Running: Running Tours en Walking Tours

Ontdek hardlopend of wandelend de stad Groningen tijdens een city tour. De gids neemt je mee langs de bekende en minder bekende plekken van onze bruisende stad. Luister naar anekdotes en leer over de geschiedenis, tijdens deze sportieve en leuke tours.

Neem alvast een kijkje

Over Groningen City Running:

Ontdek of Groningen werkelijk een "pronkjewail ien golden raand" is, de tekst welke in het  Gronings volkslied bezongen wordt. Deze  bru…

Over Groningen City Running:

Ontdek of Groningen werkelijk een "pronkjewail ien golden raand" is, de tekst welke in het  Gronings volkslied bezongen wordt. Deze  bruisende studentenstad is eerder al verkozen tot beste binnenstad en wordt inmiddels ook steeds vaker uitgeroepen tot "the place to be" door de internationale media als CNN en de Britse krant The Guardian. CNN heeft vrij vertaald in 2018 het volgende over Groningen geschreven, dit in een artikel over het bezoeken van de beste plaatsen van Europa:   “Jong en hip, Groningen is het winnende alternatief voor Amsterdam." Hoog tijd  dus om  samen met ons Groningen te gaan ontdekken en gelijk wat calorieën te verbranden. Er kunnen verschillende tours gekozen worden, zodat het voor iedere deelnemer mogelijk en plezierig  is om mee te gaan om Groningen te ontdekken. Het tempo wordt aangepast aan de samenstelling van de groep, daarnaast zijn er meerdere pauze momenten bij de bezienswaardigheden. Ook is hier voldoende tijd om foto's te maken en eventueel een beetje op adem te komen. Daarnaast staan ook een stukje ontspanning en gezelligheid tijdens de tour centraal. De Groningen City Running tours is voor hardlopers, zowel beginners als gevorderd, hardloopgroepen, toeristen, congresgangers, hotelgasten, studenten, familie- en gezinsuitjes.  Daarnaast voor bedrijfsuitjes als het sportieve alternatief voor de vrijdagmiddag- of netwerk borrel.  Onze running tours zijn ook zeker een aanrader voor de (stad) Groningers onder ons die denken de stad goed te kennen. 

Daarnaast kunnen wandelaars ook de stad ontdekken met de Groningen City Walking Tours.

Graag tot ziens bij een van onze tours

Wanneer

  • Elke vrijdag, zaterdag en zondag 09.00 - 19.00 uur

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief