Jachthaven Noordergat

Jachthaven Noordergat te Lauwersoog heeft een unieke en historische plek in Lauwersoog voor mensen met een boot die in jachthaven Noordergat hun ligplaats kiezen.

 Jachthaven Noordergat omvat water dat direct verbonden is met het Lauwersmeer en biedt daarmee mogelijkheden voor vaartochten naar het Groni…

 Jachthaven Noordergat omvat water dat direct verbonden is met het Lauwersmeer en biedt daarmee mogelijkheden voor vaartochten naar het Groninger land en Groningen stad. Maar is ook de verbinding naar de Friese meren. Jachthaven Noordergat ligt slechts 300 meter verwijdert van de Robbengatsluis. De sluis die het varen op de Waddenzee en daarmee de Waddeneilanden en Noordzee snel en simpel mogelijk maakt. De jachthaven met uitstekende en goed verzorgde voorzieningen, uiteraard voor de boot , maar natuurlijk ook voor de bootbezitter. Naast ligplaatsen in het vaarseizoen, zijn er volop mogelijkheden voor overdekte winterstalling van de boot in de geheel vernieuwde en geïsoleerde botenloods of de winterstalling op de wal of in het water. De bootlift die boten tot een gewicht van 35 ton op een eenvoudige en zorgvuldige manier uit het water kan halen of in het water brengen.Jachthaven Noordergat heeft daarnaast een uitstekend gratis toegankelijk WIFI netwerk en een informatieve website” www.noordergat.nl ” Het adres is: Noordergat 1,9976 VR te Lauwersoog. De havenmeester dhr. Douwe Slagman is bereikbaar 0519-349040. Kortom u bent welkom.

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief