Meinardi

Bij Meinardi haal je heerlijke verse producten. Verbouwd en verwerkt door de familie zelf. De aardbeien en asperges zijn een begrip in de regio. Je haalt ze bij een van de boerderijwinkels in Winschoten of Noordbroek.

Neem alvast een kijkje

De familie Meinardi is al jaren een begrip in Groningen. Iedereen heeft wel eens aardbeien of asperges van het bedrijf gehad. De aardbeien wor…

De familie Meinardi is al jaren een begrip in Groningen. Iedereen heeft wel eens aardbeien of asperges van het bedrijf gehad. De aardbeien worden vrijwel jaarrond onder gunstige omstandigheden geteeld. Lekker als tussendoortje, op een beschuitje, door de vla of yoghurt of verwerkt in een Meinardi gebakje of aardbeien slof. De asperges zijn maximaal 4 maanden van het jaar beschikbaar, namelijk van eind maart tot eind juni. Deze heerlijke lekkernij, wordt met veel aandacht en zorg geteeld en dagelijks gestoken, zodat ze altijd heerlijk vers op je bord kunnen liggen. Maar naast de bekende aardbeien en asperges heeft Meinardi nog veel meer, zo bakken ze onder andere ook hun eigen broden, dagverse kant & klare maaltijden en jam. Het aanbod is reuze, allemaal super vers en gemaakt op een verantwoorde manier. Je haalt het allemaal bij hun twee boerderijwinkels in Winschoten en Noordbroek. Voor de producten van Meinardi is een stukje omrijden altijd de moeite waard.

Openingstijden

  • Elke maandag 08.30 - 18.00 uur
  • Elke dinsdag 08.30 - 18.00 uur
  • Elke woensdag 08.30 - 18.00 uur
  • Elke donderdag 08.30 - 18.00 uur
  • Elke vrijdag 08.30 - 18.00 uur
  • Elke zaterdag 08.30 - 18.00 uur
  • Elke zondag 10.00 - 17.00 uur

Mis niets uit Groningen

Maandelijks de leukste tips voor Groningen in je inbox? Schrijf je hieronder in voor de Groningen nieuwsbrief