Broodje van Eigen Deeg

Broodje van Eigen Deeg

Wij bakken brood van eigengemaakt deeg. Daarbij kiezen we voor zuivere grondstoffen. We bereiden ons deeg met respect voor het oude ambacht.

Neem alvast een kijkje

Ons brood is geïnspireerd op de Franse traditie. Wij bakken – net als de Fransen – de hele dag door. Dus duurt het nooit lang voordat er versgebakken, warm en krakend brood uit onze oven komt! Terwijl je, met je eigen ogen, ziet hoe onze bakkers in de open bakkerij het brood bereiden, ruik je de heerlijkste broodgeuren. Vervelen in de winkel is er niet bij! Want de magie van een versgebakken baguette kun je zelf ervaren, vlakbij de oven…

Openingstijden

  • elke maandag07.00 - 18.00 uur
  • elke dinsdag07.00 - 18.00 uur
  • elke woensdag07.00 - 18.00 uur
  • elke donderdag07.00 - 18.00 uur
  • elke vrijdag07.00 - 18.00 uur
  • elke zaterdag07.00 - 17.00 uur
  • elke zondag08.00 - 17.00 uur